Nu ai cum să nu te bucuri când participi la un eveniment marca Biz – este concluzia mea. Pe lângă faptul că se aduna foarte mulți din această industrie numită online, este o oportunitate bună de a cunoaște oameni noi, de a vorbi despre eventuale proiecte, sau pur și simplu de a te revedea cu o mare de oameni care iți sunt dragi. Eu am ales să stau în compania plăcută al lui Dan și al lui Sebi undeva pe rândul din mijloc.

Singura mea nemulțumire este faptul că probabil 50% din participanți, deși pleacă cu o idee bine întipărita în cap despre cum să facă anumite lucruri, ajung la birou și șeful/șefa nu le lasă sa aplice cele învățate. Trist, dar este exemplu clar și concret cum ramai în urma ca și firma/agenție.

Prezentările, nu as putea să spun care mi-a plăcut cel mai mult, dacă ascultai puteai sa preiei ceva de la fiecare.

 De ex: Bogdana a spus: Este o discrepanță intre ce credem noi că dorește consumatorul, și ce își dorește el defapt – o frază cu care nu aș putea să nu fiu de acord. Iar exemplul meu aici (pentru că îmi place enorm să simplific lucrurile) probabil nepotrivit și mult prea banal: Te afli la casa într-un supermarket, iar vânzătoarea încearcă să-ți mai vândă ceva ce spune ea că ți se mai potrivește, tu nu vrei și ea insistă. – Prezentarea Bogdanei o găsiți aici

 Urma Victor: De la el am înțeles de unde se trag toate știrile irelevante de PR … până acuma ma gândeam ca este vorba de incompetență, pe când acuma am înțeles de unde se trage acest “limbaj de lemn” cum l-a numit Victor. Și aici o poză care spune prea multe.

 

 

 

De la Mugur, cei care au fost în redescoperă, nu se poate să nu se gândească ca Mugur sa spună: Mergem mai departeeee, atunci când ia microfonul și urcă pe scena. Mugur a avut probabil una din cele mai sincere prezentări (după părerea mea) Si am ramas mut la ultimul slide din prezentarea lui: Nu îl spun, va las sa vizualizați prezentarea aici

De la Marko Njavro, am văzut clar și concret ce vor brand manageri (în caz ca nu știai până acum)

Si poate cea mai “șocantă știre” 415.000 de euro bani din blogguri pe 2011. Prezentarea lui Costin: Aici

Ar mai fi prea multe de adăugat dar nefăcând acest lucru, sper sa ii determin pe cei care nu au ajuns la aceasta ediție, sa facă ce pot ca sa ajungă la următoarea.

Iar la încheiere, un video din Jerry Maguire de 44 secunde care spune tot indiferent în ce domeniu iți desfășori activitatea. Vroiam sa pun doar cea ce spune intre secunda 3 și 8 dar nu am găsit un video asa scurt (smile)

Poze de la eveniment găsiți aici

Celelalte prezentări, le găsiți pe pagina de Facebook a Revistei Biz.

 


Comments

No one has said anything yet.

Comments are closed.

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.