In urma cu cateva zile, pe wall-ul de pe facebook am primit un video de la Sorin, despre care credeam ca este desprins dintr-un film cehesc¬† – Dupa cateva cercetari, am aflat ca, de fapt, este dintr-o reclama T-mobile din Cehia. Am vizionat intregul spot si am izbucnit in hohote. Dialogurile sunt superbe ! “Actorul principal” (cel care ramane fara benzina pe moped) in secunda 14 cand i se toarna benzina in rezorvor,¬† raspunde cu: Nici eu nu-mi menajez motorul – absolut epic, ca mai tarziu, dupa ce il doboara pe politist sa rosteasca: Aparent este dintr-un alt gang, nu ? si urmeaza prezentarea serviciilor: cei ce ne apratin o duc tot timpul mai bine, iar clientii fideli au telefoane la un pret mai bun, pentru totdeauna.

Sunt de parere ca au reusit sa comunice oferta lor intr-un mod absolut inedit, foarte haios si eficient in acelasi timp. Astfel de reclame raman in istorie.

Urmeaza o serie de alte reclame adaptate serviciilor T-Mobile pe care le voi “dezvalui” treptat. Pana atunci, enjoy cea de astazi ;) Un weekend fain la toti !

*Vad ca mi-am pastrat “traditia” de a urca un video cu motociclete de 8 Martie – anul trecut am facut la fel cu un spot la Kofola a carui slogan este: Cand iubesti, nu discuti !


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.