Este o poza cu mine pe pagina de fb in care zambesc mandru, cu un A4 in mana, pe care scrie ca am castigat un mouse de gaming. Astazi am intrat in posesia lui si trebuie sa recunosc ca este, de departe, cel mai fain mouse pe care l-am avut eu vreodata. Tehnologia, in general, nu este un SF pentru mine, insa acest mouse are atatea butoane (13) incat imi e si frica sa nu detonez pe undeva ceva :D

Evident, l-am testat si in lupta – mare diferenta fata ce aveam inainte, acum chiar am “tupeul” sa incerc si Half-Life 2 sau Team Fortress 2 (primite de la EvoMag)

539700_632270783456023_520189520_n

In alta ordine de idei, premiul pentru mine a fost ca eram participant, organizarea ireprosabila, netul, sistemele de la Asus, sala, cateringul si alte mici detalii sunt doar bonus. Abia astept si sper sa mai am ocazia de a participa la astfel de evenimente mai des si, sincer, prefer o astfel de seara in dauna unei seri imbibate in licori bahice si “nenea imi dai un leu” de oameni pe strada. Evenimentul a iesit superb si, vorba lui Andi Moisescu: Atat am avut de spus, ma inclin.

Un montaj video foarte fain despre cum a fost si ce a fost la Bloggers Lan Party :D

Daca nu ma crezi cand afirm in scris ca a fost foarte fain, mai jos sunt cateva linkuri ale cetatenilor cu care am avut onoarea de a-mi petrece seara la sediul Romtelecom Training Arena. Over and out !
Bloggers Lan Party -ediția II, este un eveniment susținut de RomtelecomAsusBitdefender AntivirusEvoMAG și ROCCAT.

Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.