Atunci cand vine vorba de a merge la un eveniment cu si despre Social Media, incerc tot timpul sa-mi planuiesc lucrurile in asa fel incat sa pot participa, ceea ce este valabil mai ales in cazul Social media Camp organizat de 2 ori pe an de catre Marta si revista Biz.

Hai sa-ti spun cum este acolo din perspectiva mea, sunt sigur ca ai vazut, auzit sau citit din diferite surse ce anume se intampla aici, ce se discuta sau ce se prezinta. Cu totii au dreptate, dar eu ti-o spun direct in fata: Pierzi multe atunci cand ratezi astfel de evenimente. De ce ?

Participantii: De la traineri sau consultanti de marketing, la bloggeri, jurnalisti, directori de marketing sau comunicare, muzicieni, pr-isti si mai presus de toate – toti oameni faini ! Vorba lui Chinezu: n-ai cum dom’le ! (acuma continuarea mea) sa aduci toti acesti oameni faini sub un acoperis comun, intr-o atmosfera prietenoasa, in care toti discuta despre cum sa faca lucrurile mai bine, impart experienta! Mai pe scurt si pe intelesul tuturor: ti se spune direct in fata unde sa nu gresesti, indiferent de pozitia de om de online pe care o detii, iar discutiile dupa prezentari sunt o bucurie cand asisti la ele si cand constientizezi cate insight-uri primesti.

Urmatoarea editie, cea din iarna, se va tine in perioada 28.11-1.12 2013. Poate vrei sa ajungi si tu. Repet, vrei sa ajungi ! Poze despre cum este atmosfera aici, atat in timpul prezentarilor, cat si seara, cand nu punem tara la cale, gasesti aici. Iar daca mai vrei sa citesti si parerile altora, sunt aici: Manafu, Ruxa, Dan Dragomir, Gaben, nwradu, Ciubotaru, Haotik, Sabina, Horatiu, OviudiuM, Andra, IonutT, RoxanaD, Mache,   Bogdan

Chiar a fost fain ! Multumirile si respectele mele merg catre toti cei care au fost prezenti!

P.S – Baiatul cu tava si-a confirmat deja prezenta la editia din iarna


Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.