varaincapIn urma cu aproximativ 2 saptamani, Andrei ma intreaba daca vreau o provocare. Nu ma dau in spate de la provocari, iar la auzul detaliilor i-am confirmat prezenta. Provocarea a fost  sa supravietuim oriunde alegem sa mergem, avand la dispozitie 100 de doze de pepsi de persoana pentru o zi. Cand voiam sa mancam, trebuia sa ne negociem masa platind cu doze de pepsi, cazarea idem. Asa am platit 6 doze pentru prima portie de mancare de la Povestea Ceaunului din Vama Veche.

 

Am plecat vineri din Bucuresti, spre ceea ce a fost un weekend superb! Am ras, am facut baie, am gatit si am dansat. Vineri seara, in timp ce luam cina, le-am spus baietilor ca sunt in stare sa fac un gulas doar din schimburi de pepsi vs ingrediente, carne, cartofi etc :) Pe langa faptul ca am obtinut tot ceea ce voiam, un cuplu a fost asa fain incat m-a ajutat si la curatatul cartofilor :)

Dintre toti oamenii faini care m-au ajutat sa fac gulasul, nu pot evidentia una singura, dar trebuie sa recunosc ca am ramas foarte placut surprins cand am zarit o familie din orasul meu in Vama Veche. Prea mica este lumea :) Si vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au ajutat! Va spun sincer, la ce lume faina e prin Vama, nu a fost greu sa facem schimburile :)

1. Mokkamobilul cu care am plecat !

OpelMokka (2)

2. Echipele de asalt ! De la stanga la dreapta : Lucian , Mariciu, Andreea, Andrei, Andrea, Mona, Adivaraincap-echipa

3. Destinatia – varaincap-vamaveche

4. Cazarea negociata cu doze, Hotel la John

Sursa: lucianmarin.eu

5. Ceaunul negociat de la Povestea Ceaunului

ceaunulnegociat

6. Negocierile – cartofiinegociati

bulionullaschimb

ingredientelaschimb

farfuriinegociate

cartoficuratati

gulas

lemnelenegociat

Tin sa mai multumesc piratilor si lui nea Dan, in special pentru ca ne-au lasat sa facem gulasul la ei, ne-au dat lemne de foc si mese pe care sa mancam! A fost un weekend frumos si prea scurt! Multumesc baieti, multumesc Pepsi!

P.S. a se observa bicicleta din poza; am oprit un domn care mergea linistit pe marginea drumului, i-am dat un pepsi si ne-am ales cu o poza de grup :)

finaldevaraincap


Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.