Eu am mai spus ca sunt un om ocupat, si asta s-a vazut cel mai bine la prezentarea mea in cadrul bizsmscamp in aceasta faina editie de iarna. Evident ca a fost una faina! Oameni setati pozitiv, un pic de zapada, prezentari de dimineata pana seara, o masa copioasa, o bere rece, un Jagermeister si un “breakfastclub” (vorba lui Gabi) condus de Ionut Tecuceanu cu participanti care mai de care! Adica unul/una mai fain/faina ca alta.

Acum, acestea fiind doar cateva din cele pozitive (nu ma apuc acuma sa spun absolut to ce a fost fain), hai sa va mai spun ca atunci cand aveti ocazia sa prezentati la o conferinta, workshop etc cel mai bine este sa va si faceti o prezentare! Sa nu va bazati pe faptul ca veti tine minte ce va trebui sa spuneti. Eventual, veti tine minte dupa ce veti avea deja 100 de conferinte in spatele vostru. Eu, de exemplu, chiar am crezut ca voi tine minte tot ceea ce trebuie sa spun si nu s-a intamplat asa, deci, tine-ti minte si nu faceti ca mine ;) Eu mi-am primit un sut in fund din sala, dar il iau constructiv si il transform intr-un pas in fata! – Aici este clipul de 4 minute pe care l-am prezentat in cadrul bizsmscamp.

Si, ca sa “dau din casa”, am vazut un filmulet de 5 minute din Filmul Usturoi! Cand s-a terminat, m-am uitat la Groparu si i-am spus: “acuma imi pare rau ca era clipul asa scurt” – Il veti vedea la anul in cinematografe! Merita deplin!

Legat de restul intamplarilor, mi-a placut Mugur cum a avut replica la absolut orice, parca a venit pregatit pentru asta si s-a vazut. Sunt doar 2 afirmatii cu care nu am fost de acord cu el, insa nu le povestesc aici, trebuia sa fii acolo ca sa intelegi. Paul Renaud care a avut o prezentare foarte buna, una la care am asistat doar 10 minute pentru ca am fost intrerupt de telefonul de serviciu… Data viitoare imi iau concediu doar ca sa pot sta la toate!

Multumesc Marta pentru invitatie! Pun poza aia in care suntem mandri amandoi :D

Marta - Ivo

Acuma un video facut de Ionut cu participantii din smscamp despre cum este in tabara.

Alte pareri le aveti aici:

SnowCamp – (Andrei Cismaru)
Networking la înălţime: SMS Camp by BIZ, ediţia a şasea! (Ruxandra Predescu)
Social Media: prima zi la #bizsmscamp (Dan Dragomir)
BIZ Social Media Snow Camp – Ziua 1 (Ionut Tecuceanu)
Nu putem să nu comunicăm #bizsmscamp (Maria Isopescu)
Despre criză și reputație în social media (Dan Dragomir)
Despre campanii reușite și mecanismele din spatele lor (Dan Dragomir)
BIZ Social Media Snow Camp – Ziua 2 (Ionut Tecuceanu)
Una idee creativă de la Coca-Cola (Radu Oncescu)
Dacă poţi, încearcă să faci mereu mai mult decât ţi se cere (Cristrian Florea) Edit: Cristian Florea
Scandalurile din blogosfera (Refresh.ro)
Câteva idei bune de la Biz SMS Camp (Radu Dumitru)

Urmeaza un 2014 in care eu personal am sperante foarte mari atat de la unii oameni cat si de la piata de online, dar, evident, cele mai mari asteptari le am din partea mea. Things are about to change! –


Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.