Ieri seara, in orasul Bucuresti, se desfasura “pertrecerea anului”, adica Transformation event by Absolut… Ca sa o iau de la inceput. La intrare trona o inscriptie frumos iluminata, unde lumea trecatoare isi facea poze care mai de care, cu grupuri, cupluri, pozitii etc. Decor frumos pana aici. Uite si o poza facuta de Flavia.

Absolut Transformation

Nu stiu de ce, dar exista o preconceptie stupida in randul oamenilor ca atunci cand trebuie sa intre la un concert, party, meci, muzeu, monument etc trebuie sa stai la coada. Daca stau sa o iau psihologic, este doar un sentiment pe care cineva vrea sa ti-l transmita, acel sentiment ca “asuprit sau supus” si trebuie sa astepti ca sa poti sa intri sa orice… Deci trecem peste “definitie” si stam la coada aproximativ o ora ca sa putem intra la petrecerea vietii.

Motivul pentru care miile de oameni au stat afara in frig au fost holurile de la intrare care trebuiau sa-ti transmita ceva… Citez de la Panda (de nu scria el, nu stiam ce trebuiau sa insemne aceste holuri…)” M-a impresionat foarte mult intrarea, care m-a facut sa inteleg de ce se intra atat de greu. Ne-a fost oferita o experienta senzoriala foarte inedita, trecandu-ne din camera in camera prin cele 5 simturi: gustativ, tactil, vizual, olfactiv si auditiv”. Incheiat citatul! Bun, si acum ma intreb: nu era mai simplu sa existe un cort sau mai multe corturi ansamblate impreuna pe o distanta de 200 sau 300 de metri, ca sa minimalizezi pe cat posibil frigul de afara, daca tot ma pui sa stau la coada ca sa “simt” acel ceva care vrei tu sa-mi transmiti in ceva holuri?

Absolut party

Decorul interior: sincer, probabil cel mai fain lucru la aceasta petrecere, dupa parerea mea. Servirea la bar… vai de capul meu! Erai cativa domni acolo care serveau cu o pofta de zici ca urma sa moara la finalul turei si nu se grabeau. Stiu ce inseamna sa lucrezi in spatele barului, in timpul liber lucrez in spatele lui si nu-mi permit ca lumea sa-mi stea la coada dupa comanda pentru ca eu nu fac fata sau ma misc incet. Sa astepti 20 de minute ca sa-ti iei un pahar de ceva sau o sticla cu apa la care nu aveai dreptul de a primi si dopul… Nu mi se pare normal sub absolut nici o forma! Sa nu mai zic ca le lua aproape alte 5 minute ca sa-ti toarne 2 pahare de ceva suc speriat cu vodca…

Intr-un final, am rezistat acolo pana pe la 12:30. Plec la garderoba ca sa-mi iau imbracamintea, garderoba care a fost al doilea cel mai bun lucru la acest party, dupa decorul interior. Erau foarte bine organizati, cel putin pe culoarul meu.

Pleacarea: momentul cand m-am enervat cel mai tare! Nu puteam iesi pe unde am intrat, ci trebuia sa-mi croiesc drumul prin cei 10.000 de oameni in sala ca sa pot iesi afara cu alti sute de oameni printr-o usa nu mai mare ca usa de la intrarea din apartament! (clasica usa de casa) Aaaa WHAT?! cum adica nu pot iesi pe unde am intrat si trebuie sa ma inghesui, sa enervez alta lume, sa-i calc pe picioare si sa spun scuze tot la al doilea pas?! Care este explicatia logica pentru asta?

Si apropo, tot pe usa de 1,3 metri latime se iesea si la wc-urile ecologice instalate in afara halei… Nici asta nu o inteleg. Nu sunt hater! contest doar lucruri de organizare care puteau fi facute mult, mult, mult mai bine! La cat s-a investit in petrecerea respectiva, nu se putea crea un hol separat de 2 metri latime prin care lumea sa mearga si sa se si intoarca de la wc? Barurile nu puteau fi de-a-lungul halei ca sa nu mai stai la coada 20 de minute?

Intr-un final, ma bucur ca am plecat de acolo, iar din punctul meu de vedere ii felicit pe cei care nu au reusit sa ajunga sau au refuzat sa stea la coada in frig mai mult de 20 de minte. Ati fost inspirati!

P.S – toti cei care au plecat atunci cand am plecat eu… Nu citez vorbele lor, dar ploua cu sfinti, carne de diferita natura, morti si raniti… A fost pentru prima data in viata mea cand am vazut atat de multa lume suparata, enervata si pusa pe scandal plecand de la o petrecere.

Mai aveti 2 pareri aici: Una la Piticu, alta la Doru.

Pentru mine a fost o experienta nereusita si, desi nu spun ca nu o sa mai beau Absolut, cumva imi voi aminti de petrecerea asta care mi-a lasat un gust amar. Altii sigur s-au simtit bine, pacat ca nu ma numar printre ei.


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.