Mi-am dorit sa scriu acest titlu de ceva vreme deja. Urmeaza, pentru mine, o experienta de offroad 4×4 mai soft, dupa cum spune Doru aici, in care, atentie, am ocazia sa fiu si soferul unui SUV Ford Kuga. Se ia un suv 4×4 echipat cu anvelope pentru acest tip de traseu si eu il conduc! Iar traseul aproximativ este acesta. Iti poti dori mai multe? :)

traseuaprox

Partea cea mai frumoasa este ca acum, cu ocazia “4×4 Goodyear Experience powered by Tiriac Auto“, ajung pentru prima data in viata mea sa vad judetul Buzau. Nu am fost pe acolo :) Chiar daca este amuzant :)

Vom vedea canionul si pestera de sare de la Meledic (despre care nici nu stiam), Focul viu de la Lopatari si evident, Vulcanii Noroiosi! Cateva poze de la Doru.

SONY DSC

SONY DSC

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Eu, sincer, nu stiu pentru care parte sa fiu cel mai entuziasmat: pentru faptul ca voi conduce pe coclauri sau pentru faptul ca voi vedea peisaje noi pe care nu le-am vazut pana acum (am zis, nu am fost in jud. Buzau, dar ma revansez)

Asadar, prima etapa a acestui proiect, Sarata Monteoru, incepe in cateva ore. Ramai cu ochii in monitor, caci suntem echipa de seama: Doctorul, Ochiul de vultur Doru, Razvan Baciu (cel cu #trafictube) cu drone probabil si alta aparatura de filmat precum si omul cu cadrele si obiectivele, Eros Nicolau.

Ramai prin zona, revin cu poze.


Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.