Povestea este asa: in 2011, alaturi de 3 nebuni, am facut expeditia pe raul Mures, sub numele proiectului Cupluta.ro. De atunci si pana astazi am tot revazul clipurile filmate impreuna, am revazut pozele si am povestit de foarte multe ori despre cum a fost aventura si viata pe pluta.

#TheHarbour10 a inceput si el, oarecum, datorita acestei povesti. Pentru cei ce nu au fost inca aici, The Harbour este un restaurant foarte primitor cu o mancare excelenta (veti vedea mai jos) in piata Amzei din Bucuresti, care, pe data de 18 martie, atunci cand am fost noi acolo, isi serba primul deceniu! (suna mai frumos primul deceniu in loc de primii 10 ani)

Onoarea a venit pe capul meu cand a trebuit sa ma imbrac in capitan. Am mai fost surprins intr-o poza in trecut, purtand “chipiul”, dar de data aceasta uniforma era completa, aveam manusi albe, lipsea papagalul traditional. Asadar, in compania distinselor Ruxi si Ioana (sefa portului) precum si echipa de bucatari, barmani si ospatari, ne-am “aliniat” pentru un mare ospat, demn de notat la o aniversare.

Echipajul meu de soc: (Eu eram capitanul) a fost format din: (barbati de seama, evident) in ordinea sosirii lor “pe punte” Lucian, Cismaru, Mariciu, Nihasa, Doru Panaitescu, Mircea Panaitescu, Piticu, Cosmin Tudoran si nu uiltimul, Toma, toti in postura de secunzi ai capitanului, nu-mi place sa fie cu prea multe grade. Pozele sunt aici.

Ca pe vremuri sau ca si acuma, cand se acosteaza in port, prima noapte se sarbatoreste asa cum se cuvine, pana la o ora tanara iar cum aveam de sarbatorit un deceniu, ospatul pentru mine si toti secunzii mei a durat 10 zile in bucate alese si portii demne de barbati adevarati.

Un lucru neprevazut s-a intamplat in timpul comunicarii noastre, cand secunzii s-au aliat impotriva mea, dar situatia s-a aplanat datorita unei sclipiri pe moment: aici este discutia de pe twitter pe #TheHarbour10

theharbour

Norocul meu consta intr-un delegat secret, caruia i-am transmis mesajul de mai jos:

Sa trecem acuma la partile serioase, cum se intampla ca intr-un voiaj sa mai ploua, zic sa va ploua in gura ;) Urmeaza prezentarea ospatului:

The Harbour_10 ani_W advisors (41)

 The Harbour_10 ani_W advisors (74)

Cu deserturi alese

The Harbour_10 ani_W advisors (93)

The Harbour_10 ani_W advisors (94)

Si acuma, 10 meniuri cat 10 ani de The Harbour

Ziua1

Ziua2

In ziua 3, nu am mai apucat sa fac poza :D

Colegii, propun revolta. Cum adica orez ;)) #theharbour10 cc @kornway capitanu

ziua4

ziua5

ziua6

ziua7

ziua8

ziua9

Si in ultima zi, m-am delectat pe cinste :D

Ziua10

Va invit la masa ;)


Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.