Aveam 8 ani cand m-am uitat pentru prima data la un meci al Nationalei Romaniei de fotbal. Era World Cup 1994. Tin minte si acuma, il intrbam pe tata: noi cu cine tinem? Era meciul Romania – Columbia si tata imi spune: Cu cei in galben. Atat de tare mi-a placut meciul incat m-am uitat a doua zi si la reluare :)

Ieri am avut ocazia sa il vad live pe omul care de atunci mi-a ramas intiparit in minte cu un gol fabulos de la 40 de metri. Vezi cum e viata asta, nu stii niciodata pe cine ai sa intalnesti ;) Si cand ma gandesc ca toti copiii pe vremea aceea voiam tricouri cu nr 10 inscriptionat Hagi pe spate… Ce vremuri :) Pe atunci, cu un tricou cu Hagi, erai cel mai tare de pe strada ta si nu numai.

Revenind la prezent, ieri am avut placerea de a sta pe banca si a privi live cum joaca. Chiar si la varsta de 49 de ani, tehnica se vede si din elicopter. Parca nici nu-ti vine sa crezi ca omul acesta are varsta pe care o are, preia mingea pe stangul, nici nu ridica privirea, trage la vinclu si mingea este acolo unde-i este locul, in plasa. Vorba unui jurnalist englez: Hagi are o asa tehnica incat si-ar putea dribla adversarul si intr-o cabina telefonica. Ce i-am spus eu lui? Sincer, nu stiam ce sa-i spun dar cand sa facem poza, i-am zis: Astept poza aceasta din 1994. (in poza: Marius Matache – Gheorghe Hagi – Eu)

next-11-28-mai-high-res-81-3

Si cateva poze de la eveniment:

next-11-28-mai-low-res-3

next-11-28-mai-low-res-18

next-11-28-mai-low-res-38

next-11-28-mai-low-res-55

next-11-28-mai-low-res-57

Bonusul a venit pe urma: Am o minge cu autograful lui Hagi

autograf hagi

Ceea ce este insa cel mai important am lasat la final. Daca esti pasionat de fotbal, joci si ai echipa, urmatoarele randuri sunt strict pentru tine si prietenii tai.

“Saptamana aceasta a fost lansata aplicatia Pepsi Next 11, prin care se cauta tineri pasionati de fotbal, pe care ii ajutam sa isi indeplineasca visul – sa isi arate talentul si pasiunea intr-un meci de fotbal cu Hagi.

Ce se intampla in aplicatie – grupuri de prieteni isi inscriu “echipa de fotbal” si anunta unde vor juca si cand anume. In fiecare zi primesc premii in aplicatie, iar 3 dintre echipe au sansa sa fie vizitate de Hagi exact in ziua cand si-au planuit iesirea la fotbal”

Inchei cu vorba aia: Lasati copiii sa joace fotbal!


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.