Nu o sa va vina sa credeti, dar orasul Nadlac progreseaza fenomenal!

Primaria orasului Nadlac a facut o investitie fabuloasa intr-un “strand” din oras, investind suma imensa de aproximativ 500 de lei pentru a achizitiona 5 bazine semi-olimpice, in care toti copiii pana in 14 ani vor putea veni aici pentru a se antrena in sporturi diverse cum ar fi: polo peste bazine, inot 1m viteza – prin care de fapt vor reinventa si revolutiona tot sportul acvatic! Se va numi Quick-almost-water-jump. Acest sport va fi unicat in lume si se va putea practica doar in orasul Nadlac, pentru ca doar acesta are bazine si infrastructura pregatita pentru o astfel de competitie. Noul sport consta intr-o saritura in bazinul cu apa, precum si imediata saritura din el fara a te uda! Desi revolutionara ideea, eu o vad realizabila si la mine in cada… Nu-mi permit insa sa contest decizia expertilor. Aparent, conducerea orasului nu a avut nevoie de niciun expert in aceasta privinta, pentru ca ei sunt foarte capabili in a distruge gestiona un oras si toate interesele lui!

Poza in priemera mondiala a ceea ce urmeaza sa schimbe total lumea sportului acvatic.

glume-nadlac

Primarul orasului Nadlac, Vasile Ciceac, a spus intr-un reportaj filmat ca, citez: “Incercam s-o folosim in scop umanitar pentru copiii pana ln 14 ani” – incheiat citatul… Wait, what?! Adica aplicam “ipoteza” oare ce o fi vrut sa spuna poetul? Sau cine imi explica ce s-a spus aici? Iar copilul care recita poezia la inceputul filmarii, sper ca a primit macar un 8 la romana pentru fapta eroica facuta.

In continuare aflam ca, desi planurile sunt mari, primul pas nici nu s-a facut, pentru ca licenta de explorare inseamna: “pot fi executate studii si lucrari specifice necesare identificarii zacamintelor de resurse/rezerve minerale, evaluarii din punct de vedere cantitativ si calitativ a acestora si pentru determinarea conditiilor tehnice si economice de valorificare.

 Scopul lucrarilor de explorare este de a fundamenta decizia cu privire la oportunitatea valorificarii zacamântului, de a furniza datele necesare proiectarii si executarii lucrarilor de deschidere, pregatire si exploatare, cu mentinerea unui grad de asigurare cu resurse/rezerve minerale corespunzator exploatarii.”
Deci despre exploatare inca nu vorbim …

In incheierea acestui material, va spun sa va luati adio de la orice vis erotic legat de un strand pe masura in orasul Nadlac, iar la asa ceva (poza mai jos) sa nu mai visati ;) Cel putin pana nu ma intorc eu in Nadlac :))))

Totusi ma incearca o intrebare: oare ce a fost in capul oamenilor care au filmat aceasta comedie? Asa copios nu am mai ras de ceva vreme. Multumesc, primaria Nadlac, pentru minutul de comedie. M-ati facut sa rad si copios si in hohote!

Aici este comedia! Vizionare placuta!


Comments

 • Beni

  Ma bucur deosebit de mult de realizarile facute la Nadlac. De acest strand are nevoie poporul. In sfarsit se simte ca lucrurile misca si se intorc cei plecati inapoi. Domn primar, sincere felicitari. Mare realizare.

 • suleiman

  apreciem eleganta primarului cum pregateste terenul chiar si asa mlastinos,pt a mai trage in buzunarul personal ceva bani de mare din banii fare si banutul contribuabilului,e dem de apreciat cum fura donul primar cu zambetul pe buze,am dau mana cu el personal dar am sa am mana manjita cu cacat,ca sa ii poate noroc la furat.

  • suleiman

   imi cer scuze pt graselile gramaticale facute,calculatorul nu ma ajuta,pt ca mi-am platit gras la dom primar darile,acum nu imi pot lua altul

 • Radu

 • Cristi

  Recitalul copilului este “miraculos” cu referire la “apa miraculoasa” ma lasa fara cuvinte, mai ales ca din surse sigure si acreditate rezulta ca apa din acel strand este doar geotermala si nu contine nimic miraculos. Oare cat de josnic poate fi cineva care exploateaza un copil si o povesioara cu conotatii biblice intr-o tara in care oameni cred in zei si superstitii in vederea atragerii “simpatizantilor”

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.