Football Manager 2014Toata lumea o face, unii o fac in timp ce altii dorm, altii o fac si pe terase, si in grup. Unii te lasa sa te uiti la ei, altii te invita sa incerci si tu. Pana la urma, cazi prada vointei si te apuci de tastatura si mouse, consola, sau ce te-a atras ca sa-ti cumperi jocul respectiv.

Eu am cazut in capcana FM (Football Manager) inca din 2005 cand, un coleg de munca il juca intr-una, iar asta ma enerva pentru ca eu nu aveam cu cine sa vorbesc. Ca sa o dam la pace, imi spune: Ia-ti un scaun, hai langa mine si iti explic. Asa a inceput totul. M-a invatat prea bine si, de atunci joc FM (varianta noua in fiecare an)

Acuma… Pe forumul dedicat acestui joc, am gasit anul trecut un “patch” care iti permitea sa joci si cu cele mai mici echipe din Romania. No, atunci mi-am spus: sa duc eu echipa orasului meu pe culmile succesului. Jocul incepe in sezonul 2013-2014, iar eu sunt deja in 2027…

Dupa ce m-am apucat sa joc in ligile inferioare, mi-am zis: hai sa documentez progresul stadionului si, uite rezultatul in imaginile de mai jos. Doar cei care joaca acest joc, vor putea intelege randurile urmatoare :))

“Am un patron mai zgarcit. Mi-a construit stadion nou de 8705 locuri, si nu vrea sa-l faca mai mare nici in ruptul capului. Sper sa vina investirori curand” :))

Si acum, imagini.

Pentru ca m-am gandit sa fac screenuri abia cand am ajuns la un stadion de 1200 de locuri, nu am un screen cu primul, cel de 500… Deci, asa arata cel de 1200

Nadlac 1200

Acuma… Cel de 2100 – Deja deveneam club profesionist de fotbal si aveam nevoie de un stadion mai mare ;) Nu-i mai ploua pe suporteri, habemus acoperis! :))

Nadlac 2100

Urmeaza cel de 4150 – Nu prea se vede o diferenta majora…

Nadlac 4150

Dar de la firul ierbi, arata ok…

Nadlac play 4150

Acuma urmeaza minunatia! Stadionul nou, 8705 de locuri. Parca este o diferenta ;)

Nadlac 8705 - overview

Parca arata bine

Nadlac Play 8705

Cand voi reusi sa-mi fac o arena, am revin cu o completare la acest articol. Pana atunci “my fellow managers” bagati goluri!

————————————— Later Edit —————————————————

Stadion de 13057 de locuri. Arata altfel

Nadlac 13075 behind goal

Si de sus

Nadlac 13075 daylight


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.