Stiti faza aia cu astenia de toamna? Ei, eu nu o am si sper ca nu o voi avea vreodata. Stiti vorba, “Colecteaza momente si nu lucruri”? Tocmai asta plec sa fac din nou: urmeaza o noua aventura marca Goodyear pe drumurile patriei. In prima tura, am vazut locuri pe care nu le-am vazut pana atunci, bine, le-am vazut in poze :) Dar asta nu se pune, asa-i?

Cunoasteti cum este experienta unui film, unei povesti sau intamplari povestite de altcineva, chit ca o dai mai departe ca o poveste sau intamplare proprie, nu? Urmeaza sa facem aproape 500 de km, iar la cum ii stiu pe Doru si pe Mircea, este foarte probabil sa facem mai multi km, iar de vor fi mai putini, vor fi prin peisaje si locuri in care iti vei dori sa te intorci. Evident,  asta o stiu din propria experienta si am poze pentru a demonstra acest lucru :D

Haideti sa presupunem un scenariu: ne putem inchipui ca ne apuca noaptea pe drumuri, ghici baba ce-i? Pai nimica maica, ce sa fie? Continuam drumul pana la cazare, incingem o sesiune de chitara unplugged si legam prietenii. Cu alte cuvinte: s-a schimbat anotimpul, se schimba si povestile de vitejie, dialoguri la o cana fierbinte.

goodyear_flyer_fata_preview

O ultima “vorba” de incheiere, daca tot am inceput cu vorbe intelepte, stiti cum se incheie filmul a 25-a ora? Titlul original este 25’th Hour cu Edward Norton in rolul principal?  Ei bine, se incheie cu fraza memorbila “Si acest lucru era cat pe ce sa nu se intample” Eu o adaptez la ceea ce urmeaza de astazi: fara o masina buna si o echipare corespunzatoare, voi avea povesti despre cum am ramas cu masina intepenit undeva, nu despre cum si cat de fain a fost dupa ce am incins o hora la cazare in sunet de chitare, cu oameni faini:  Doru, Mircea, Nihasa, Carmen, Adrian, Dragos, Razvan si Adina.

Acestea fiind zise, ma duc sa colectez momente, nu lucruri ;) Stay tuned, mai multe povesti, in curand! #Goodyear4x4


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.