Titlul acestei scrieri vine inspirat dintr-un film romanesc, California Dreamin’ unde actorul Razvan Vasilescu face o scena memorabila. Daca nu o stiti, aici aveti clipul.

Bun, sa trecem spre ceea ce s-a intamplat ieri, in ziua de 2 noiembrie. Cetatenii cu drept de vot ies din case pentru a-si alege candidatul care rezoneaza cel mai bine cu ceea ce vor ei, corect? Asta denota ca:  aprox 40% dintre cei care au votat, au votat trandafirii lui Iliescu si Nastase, l-au votat pe Victor Ponta,  o marioneta. (a spus-o chiar si Geoana) Din asta eu sa inteleg ca 40% dintre cei  9.454.825 de oameni (din ro) care au apucat pana la ora 21:00 sa voteze (sursa Piticu) vor sa fim din nou o tara comunista unde iti este incalcat dreptul fundamental de cetatean, unde taxele nu se mai termina, unde mai avem putin si iti va fi interzisa libera exprimare, unde hotii sunt avantajati, unde se vrea gratierea hotilor si unde ilegalitatile sunt ceva normal… Deci voi 40% vreti in continuare sa traiti intr-o tara unde se poate fura linistit, asta pentru ca voi furati la randul vostru. Cam asta inteleg eu. Nu va place justitia, preferati spaga la profesor, politist, doctor, procuror etc… Ati uitat ce a facut Iliescu inainte sa plece din Cotroceni? L-a gratiat pe Cozma…

Am sa citez un clasic, Peter Finch in rolul lui Haward Beale din filmul Network 1976

Nu trebuie sa v-o spun eu ca lucrurile stau prost. Cu totii stim ca stau prost. Este o depresie. Lumea este fara un loc de munca sau sunt speriati ca o sa-si piarda locul de munca. Cumperi de 1 leu ce are valoare de 10 bani, bancile falimenteaza, unii isi tin arme pe sub tejghea. Smecherii sunt liberi pe strazi si parca nimeni nu stie ce sa faca, parca nu se mai termina. Stim ca aerul este nerespirabil si mancarea nemancabila si noi stam si ne uitam la TV in timp ce stirile locale transmit ca astazi am avut x sinucideri si x crime sau furturi, ca si cum asa ar trebui sa fie. Stim ca lucrurile stau prost, mai mult decat prost.

E nebunie. Este ca si cum totul si peste tot devine nebunie iar noi nu mai iesim. Stam in casa si incet lumea in care traim noi, devine din ce in ce mai mica, iar tot ce spunem noi este “Va rog, macar la mine acasa sa ma lasati in pace! Lasati-ma sa mananc in fata Tv-ului, sa ascult muzica, si nu voi spune nimic. Doar lasati-ma in pace” Ei, eu nu vreau sa te las in pace. Eu vreau sa te enervezi!

Am scurtat monologul, dar aici aveti clipul – Urmariti de la 1:12

“Draga” 40% – hai sa-ti spune eu ce se va intampla, ca sa incepi sa te obisnuiesti de pe acuma.

In 16 noiembrie lumea va iesi la vot, din nou, mai organizata si mai determinata de data aceasta. PSD-ule, ti-ai sapat o groapa mare singur si ma bucur ca ai intervenit neconstitutional si nelegal pentru Romanii din Diaspora. Lumea va vota impotriva ta, iar tu vei deveni o pagina de istorie. Cei care v-ati vandut voturile, sau ati votat de mai multe ori, in mai multe sectii de votare, veti ajunge in inchisoare, dar asta a fost alegerea voastra. Nici macar nu-mi pare rau pentru voi din moment ce demnitatea voastra costa o suma de bani.

In incheiere “draga” 40% mesajul meu sincer si tind sa cred ca nu este doar al meu!

Fuck Ponta, Fuck PSD! Asta-i tara mea!

Mad-as-hell

Si da, am votat cu Macovei.


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.