S-a intamplat intr-o zi de sarbatoare, cand pe adresa unui cetatean pe nume A. Mihai a fost inaintata o plangere, atat la sectia de politie a orasului, cat si la C.L.A.B.B (Consiliul local al babelor barfitoare) pentru faptul ca si-a jignit vizitatorii vecinului sau.

Vecinul M. Pavel (cel jignit) a marturisit: Domnu meu, pai A. Mihai era la strada si matura trotuarul, cand mi-au venit rudele in vizita (asa este la noi, de sarbatori se introc toti acasa) iar acesta, nici macar nu a ridicat capul de curiozitate sa vada cine vine la mine. Pai asa am ajuns? Sa ma lase in pace sa-mi vad de viata mea fara ca pe el sa il intereseze ce fac si cine vine la mine? Pai este strigator la cer! Am sa zic babelor in biserica, sa vedeti ce ma razbun pe el! Zebedeul lui de vecin!

maturator-urban

Dupa multe eforturi, am stat de vorba si cu A. Mihai care s-a aratat de-a dreptul mirat si nu i-a venit sa-si creada parului ce i s-a intamplat. Domnul A.Mihai a marturisit pana la urma urmatoarele: Pai eu imi vedeam de miscarea mainilor de la stanga la dreapta, avand o matura in mana. Pai eu eram concentrat la matura si la scos nisipul printre pavaj (ne-a pavat primaria strada, no, stiti cum e, acuma trebuie sa-l intretinem) Si io n-am vrut sa ridic privirea, nu pentru ca m-ar interesa cine vine la nea M. Pavel, dar pentru ca nisipul se scoate greu din cresturile pavajului. No, io n-am vrut sa-i jignesc, dar prima data nisip si dupa aia nu ma intereseaza.

A. Mihai a continuat spunand: Eu as interzice sportul aruncatului cu privirea, desi avem capioni pe sate aici la noi si nu pentru ca eu nu ma pricep ci pentru ca elita a inaintat in varsta. Nu putem sa avem capioni la acest sport, care triseaza si arunca privirea si de dupa perdea!

Va vom tine la curent cu cele intamplate, indata ce vom avea mai multe informatii.


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.