La¬†mijlocul saptamanii trecute am avut ocazia sa fiu invitat la masa de pranz de catre Florin Dumitrescu (il stiti de la Masterchef sau Hell’s Kitchen, daca nu il stiti personal) No bun, ajung acolo, un pic timid, nestiind-ul pe om, m-am refugiat langa oamenii pe care ii stiam (ca doar cu totii facem asta) dar cum nu este socializarea o problema de-a mea, nu a durat mult timp si am inceput sa schimb vorbe cu cine era prin zona. Mi-am aprins o tigara, dupa care am intrebat daca deranjeaza pe cineva, evident, fac din astea ca sa am un ice-break (un fel de prima impresie) cat mai original :D Nu am zis ca este sanatos, am zis original :))

No bine, stam, vorbim un pic, ne vorbeste Florin despre proiectul cu pagina personala, despre ce vom degusta, un pic despre bucatarie, gatit, gusturi si poftiti la masa. Inainte sa zic mai multe, eu nu sunt un bautor de vin, cei care ma cunosc sau au avut ocazia sa stea cu mine la un pahar de vorba stiu ca eu nu am treaba cu vinul. La mine palinca si berea sunt sfinte, iar Jagermeisterul este un fel “holly grail” (sfantul pocal), dar am baut aici un vin de mi s-a ridicat parul in tepi. Si, pentru ca nu retin nume, mai ales de vin, uite o poza cu el.

Vin Alb Tectonic

Despre vin ne-a povestit somelierul Virgil Manescu, pentru mine primul somelier pe care il vad fara “farfurioara” aia pe care o au ei. Parca tastevin ii spune :D

Sub nici o forma nu am sa va spun cum a fost mancarea, dar pentru un om ca mine, care a mancat peste de 3 ori in ultimii 16 ani (de 3 ori in ultimul an, sa ne intelegem) am mancat un tartar de pastrav (tartar = crud) deci na, e ceva! Mai departe, aveti in poze.

Tartarul de pastrav

Tartar Pastrav Tapo

DSC_8732

Rata cu jumari :D Si farfuria mi-am pregatit-o eu :D

Rata cu jumari la Tapo

Desert: Mar copt cu caramel si frisca peste care este un pic de piper (Florin a marturisit ca acesta este desertul cu care a cucerit-o pe sotia sa)

Desert Florin Dumitrescu Tapo

Acum, mancarea a fost buna, oamenii faini, toti normali, da-i glume, amintiri din copilarie, discutii libere. Asa am aflat ca lui Florin ii place Aradul, ii place Baia Mare, ardealul, palinca, a facut polo, are pachetul de tigari pe masa, deci na, un fel de eu, dar mai celebru :)) Una peste alta, om fain, simplu. Pe cand am sa fiu eu presedintele Romaniei, am sa fiu la fel.

Pagina www.florindumitrescu.ro (nu stiu cum de a prins acest domeniu liber, dar na, omul mai are si noroc in viata) este o pagina personala, are pe ea cateva retete, un jurnal despre gandurile lui, o pagina de contact si cam atat. Urmeaza si alte lucruri, dar le veti descoperi voi, in timp.

Florin Dumitrescu (1)

IMG_9132

“Defectele” lui: telefonul pe android :) (dupa parerea mea), altele nu le stiu. Am sa merg acasa si i-am promis ca am sa-i duc ceva bun. Nadlacanii mei stiu la ce ma refer :D sa vedem cum va fi primit, mai stiu persoane care mi-au spus: “Acuma 20 de ani am mancat ceva de la voi din zona” sau “Ce?! Dar tu crezi ca a mai ramas ceva? Pai in prima seara s-a dus tot, man”. Deci, sa speram intr-un feedback pozitiv :D

Atat!

P.S – Pe cand voi avea ocazia, am sa-l “provoc” sa manance ce gatesc eu, dar culmea este ca nu stiu ce as alege sa fac. Cred ca am sa improvizez – de regula, o alegere la care ma pricep. Pana si fosta mea profesoara la geografie a spus: Ivo? Ivo nu invata, el improvizeaza si de asta nu poti sa-i dai ceva mai mic de nota 8. Anna, asa ai zis? :D (Anna e o profesoara tanara, de asta imi permit sa-i spun pe numele mic)


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.