Daca mai tineti minte, in 2011, pe 15 iulie mai exact, porneam intr-o aventura care va dainui in gandurile, inimile sau suspinele noastre, pentru o viata intreaga, sper si vreau sa cred asta. Mare a fost surpriza cand am primit un email de la Tibi, undeva pe la inceputul anului, un email in care imi spunea ca vor si ei sa mearga cu pluta pe Mures, la fel cum am mers si noi, la fel cum a mers si tata in 78. Instant m-am oferit sa le dau indicatii baietilor, sa le spun cum am facut noi, unde am avut peripetii si de care, pe unde am campat, din astea. Informatii strict necesare, cam 3-4 pagini de A4 cu font de 10.

Astazi este joi, baietii au plecat duminica ce a trecut si ar trebui sa fie trecuti de orasului Alba Iulia. Nu mai au mult pana sa ajunga la barajul de la Mintia (acolo trebuie sa desfaca pluta si sa o duca dupa baraj). Va dati seama ca eu de duminica si pana astazi am vazut toate pozele sau filmuletele lor, da? :) Pfoai ce dor imi este de pluta si de aventura… Nu mai spune la nimeni! Dar as vrea sa pot descrie sentimentul.

cupluta

Cei patru nebuni sunt: Tibi, Marius si Ovidiu din Ludus iar Florin este din Cluj, dar sa nu uitam de al cincilea membru al plutei, cainele Lili. (Foarte haios cainele)

No, daca vreti sa-i urmariti pe baieti, o puteti face prin intermediul paginii lor de fb Cuplutapemures, pun clipuri zilnic, poze, deja au mers si pe ploaie, na, din astea, clasice, “de birou” :D

 Ei sunt nebunii :) cuplutapemures2015

O poza din acesta dimineata, ceaiul la tigaie :D

cuplutapemures-ceailatigaie

Ce mi-as dori sa pot sa fac este sa merg sa-i vad, sa stam la un gratar, sa le duc o bere rece, sa povestim ca de la plutas la plutas, dar nu am cum, nu am masina sau motocicleta functionala… (ce sa-i faci, se mai strica) Asa ca, te rog pe tine, cel sau cea care citesti aceste randuri :) Daca ai un drum pe la albia raului Mures si esti intre Alba si Mintia resp. Deva, te rog sa le duci baietilor o bere rece, o apa, ce iti vine in cap, imi lasi o poza cu baietii iar eu am sa ma ocup sa-ti primesti banutii inapoi :) We have a deal?

In alta ordine de idei, baietii vor ajunge la Nadlac prin jurul datei de 27 iunie, incercam sa ne strangem mai multi ca sa-i intampinam?

Domnilor plutasi, eu personal sunt enorm de mandru de voi!


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.