Fiind ultima zi de #bizsmscamp, deja regret ca maine va trebui sa plec de la Paraul Rece. Dar “hashtag” #patasti si mergi mai departe, urmeaza alte experiente, in iarna va fi a zecea editie a taberei, va trece repede timpul si revin pe aceste meleaguri faine.

Ieri, dupa pauza de masa, am avut norocul sa prind loc liber la testdrive-ul cu Kadjar. Este un cross-over nou, Renault a sezizat faptul ca acest segment este intr-o continua crestere si s-a adaptat. Cand exista cerere, te adaptezi.

Cateva poze de ieri.

DSC_9630

DSC_9633

DSC_9661

DSC_9672

DSC_9681

DSC_9702-2

Provocarea Renault din tabara #bizsmscamp este sa povestim “cea mai tare experienta in care te-ar putea conduce Kadjar”.

Raspuns: Din locul de unde scriu aceste randuri, se vede un deal foarte frumos…! :D Poza drept dovada :D

Bizsmscamp-vedere

Dar treaba aia faina este ca, daca imi spui o poveste nebuna de-a ta, primesti o macheta Kadjar ;) Reporting live din tabara #bizsmscamp editia a noua!


Comments

  • Ciprian Radu

    Un traseu “all-round”: Bucuresti – Craiova – Cazanele Dunarii – Drobeta Turnu-Severin – Vf. Semenic – Alba Iulia – Sarmizegetusa – Sibiu – Valea Prahovei – Bucuresti.

    L-am facut acum doi ani cu vechiul Clio (a se citi Dacia Sandero). Intr-un cross-over ai avea mult timp sa te bucuri de peisaje si sa nu stai tot timpul cu un ochi pe turometru.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.