Au trecut 4 zile de la tabara #Bizsmscamp, iar eu trag cateva concluzii, foarte pe scurt, vreau doar sa subliniez esentialul, iar asta, dupa ce ziua de ieri mi-a oferit cateva palme :) Ultima a venit dintr-un articol citit, undeva pe la miezul nopti. E de bine, stati linistiti :)

Dinsala

– Este al naibi de fain sa asculti success stories, sau cu alte cuvinte, e mai usor sa-i lauzi pe altii.

– Este mai usor sa ramai comod

– Este mai usor sa faci orice altceva, dar nu ce trebuie sa faci

– Ai ce sa inveti, tot timpul

– Poti incepe ceva nou, oricand

– Sfaturi sau idei primesti, daca le ceri

– Merita sa te trezesti de dimineata

– Poti mult mai mult!

– Si dupa cum spunea si Seth Godin: The riskiest thing to do, is to stay safe! (Asta doar se reconfirma in fiecare tabara)

Daca vrei si alte concluzii, sau vrei sa te convingi ca spun adevarul, in decembrie este tabara de iarna. Ai posibilitatea sa vezi si sa auzi cu propria persoana. Uite un clip :)

O zi din tabara, este precum o zi din munca. Mergi de dimineata la birou, iar seara mergi la o bere cu baietii. In cazul de fata, “baietii” sunt cam 97 de persoane, toti din domeniul tau! Marketing, Advertising, PR, clienti, agentii etc.

Dupa ce te intorci la birou, ar trebui sa ai curajul sa incerci ceea ce ai invatat sau ai auzit, nu doar in tabara Biz, ma refer la orice conferinta sau workshop participi. Asta asa, ca o idee, nu #casastiti :D

Personal, am sa ma reintorc in tabara, de cate ori voi putea, dar cu o alta viziune si cu un alt scop, fata de cele pana acuma, iar dupa ce stai in tihna si reflectezi la tot ce s-a intamplat in weekendul in care ai fost acolo, ai putea sa afirmi ca este un life-changing experience.

Ati inteles ideea, nu insist mai mult, dar vreau sa va arat alte doua filmulete cu ce a fost in tabara. Primul clip, este modelul Renault Kadjar pe care am avut ocazia sa il testez in cadrul acestei editii. Am plimbat bestia bine!

Ultimul clip este premiul pe care l-am castigat in tabara. Zborul cu Parapanta. Recomand sentimentul! :D

See you next time!


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.