Ce s-a intamplat in ultima vreme, (dupa ce am terminat partea de aventura a proiectului #CalatoresteCuMine) este pentru mine ceva de domeniul fantasticului :) Sincer! M-am trezit ca sunt unul din cei 30 de oameni, nominalizati pentru categoria Intel Online Personality of the year 2015.

Ce inseamna asta? In cadrul celui mai important eveniment de social media din Romania, adica la Webstock, unde de-a lungul timpului am obtinut si 2 premii – Locul 2 pentru proiectul #cupluta si locul 3 pentru proiectul #Capatulpamantului – anul acesta exista o categorie noua, cea de persoana anului in online. Sincer, oricine s-ar afla pe aceasta lista doar nominalizat ar putea fi surprins dansand Uga-chacka, sa ne imaginam ca si castigi acest premiu si deja este de domeniul fantasticului pomenit mai devreme. Premiul va fi castigat de catre persoana care are cele mai multe voturi ale publicului.

Va invit prin urmare, sa va inscrieti sa participati la acest eveniment, iar asta o puteti face accesand acest link -> Click aici

Daca vrei sa votezi persoana anului, atunci trebuie sa mergi pe acest link -> Aici – introduci numele si adresa de email.

Votare-webstock-pasul1

Pe adresa de email iti vine link-ul pentru votare, dai click pe el si alegi pesoana pe care vrei sa o votezi, scroll pana la finalul paginii si apesi link-ul voteaza.

Votare-webstock-pasul2

Votare-webstock-pasul3

Votare-webstock-pasul4

Pazea! Sunt o gramada de oameni faini acolo care merita votul fiecaruia, alegeti pe cine simtiti nevoia sa votati, iar de ma votati pe mine, universul meu va va fi vesnic recunoscator. Dupa cum spune si titlul, de la mine doar stima!


Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.