Cunosc oameni in tara, sau in alte tari, care atunci cand vin in vizita in Bucuresti vor sa-si “respecte tabietul”… Pentru bere mergem la Nenea Iancu, pentru fast food mergem la Calif, pentru cascaval pane si cartofi prajiti mergem intr-un loc secret de pe calea Floreasca, miercuri seara la Terminus s.a.m.d. Dar atunci cand “turistul meu” vrea sa mancam un burger, un snitel, paste, fructe de mare (gagica mea mananca) sau mancare la care folosesti #foodporn din oficiu, pentru mine exista o singura locatie: The Harbour (stiti, la Romana, piata Amzei)

No, uita-te la poza asta si spune-mi ca nu ti s-a facut foame instant.

The Harbour burger amzei

Sau asta?

The Harbour amzei meniu

Iar acuma ca ti s-a facut foame, te invit sa ne intalnim in portul din p-ta Amzei. Fie ca dai click pe una din imaginile de mai sus, fie ca dai pe brelocul din dreapta paginii, sau pe brelocul din imaginea de mai jos, vei ateriza pe pagina restaurantului, unde tot ce trebuie sa faci – ca primesti busola – este sa completezi campurile cu numele, prenumele si blogul de pe care ai aflat despre The Harbour. Dupa care mergi la restaurant sa-ti primesti brelocul. Iar in baza lui, la tot ce vei manca de acuma acolo, timp de un an de zile, vei avea o reducere de 10%.

TheHarbourAmzei-Reducere10

Pentru gurmanzi, uite un cadou de craciun pentru care nu trebuie sa platesti :D Pfoai, mi s-a facut foame in timp ce scriam… Ne vedem acolo in cateva ore ;)


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.