Intr-o scriere anterioara am incercat sa povestesc intr-un mod mai altfel intamplarile de la un eveniment, iar lumea a reactionat pozitiv, motiv pentru care, ma gandesc sa continui o vreme in acest stil de BD (Benzi desenate) si nu BD de la Brigada Diverse! (desi tare faine filmele alea)

Deci ceea ce urmeaza sa se intample, este sa va asaltez cu poze pe fb, pe twitter, pe instagram, dar cam atat cu ceea ce urmeaza sa fie #DrumulCetatilor organizat de Bitdefender. Stiti, compania aia faina romaneasca, care are logo-ul cu lupul din steagul dacic ;)

logo bitdefender mic

Aplicatia aceasta te poate face voievod! Daca esti un calator veritabil si cutreieri drumurile patriei care duc catre cetati, biserici fortificate sau castele medievale, iti anunti prezenta ta acolo prin intermediul aplicatiei, iar cu punctele acumulate avansezi in rang! Pazea, nu poti trisa :)) Adica daca nu esti la locatie, nu-ti poti da check-in, nu functioneaza, ceea ce mi se pare bestial! Iti spune aplicatia ca esti prea departe de locatie, deci genial!

drumulcetatilor-iscoadele

Rolul tau de om fain care citesti aceste randuri, vreau sa te rog sa-mi recomanzi cetati, ruine, castele, palate etc in care sa mergem in acest weekend de 8-10 aprilie, ca sa pot deveni voievod datorita ajutorului tau :D

Daca vrei sa concuram la titlul de voievod, iti descarci aplicatia pentru iphone aici, iar pentru android aici, te pui pe drumuri si concuram :D

Cum ar veni, drumuri bune colegu!

drumulcetatilor-tu esti mircea


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.