Deci astazi declara Dragnea:

“Sa se hotarasca romanii: daca in loc de alimentare cu apa prefera un denunt, daca in loc de paine prefera niste catuse…”


Stai un pic! CE?! Cum adica “ne impui” sa alegem? Pai stai un pic! In primul rand, Dragnea este un condamnat penal in dosarul Referendumului. Nici astazi nu inteleg de ce este condamnat la 2 ani cu suspendare… Nu stiu cum de i-a iesit aceasta mutare, dar este un condamnat penal si punct.
Iar din declaratia aceasta noi trebuie sa intelegem ce? Ca aceasta tara poate sa fie condusa doar de mafioți, șpăgari, condamnați penal, hoți, inșelatori s.a.m.d ?! Pentru ca din ceea ce a spus “omul” (da, omul in ghilimele) s-ar traduce asa:
Daca in loc de alimentare cu apa prefera un denunt – Asta inseamna ca: mai bine ma lasi pe mine si pe ai mei sa te furam in continuare, atlfel iti taiem apa!
Daca in loc de paine prefera niste catuse – Asta inseamna ca: Nu ma turna la politie, lasa-ma sa fur in continuare, altfel, te voi lasa fara mancare…
Iar tu iti lasi parintii si bunicii sa voteze in continuare cu comunistii. De ce le spun comunistii? Pai stim cu totii ca infectul de Iliescu este un comunist. Tineti minte ce logo avea P.D.S.R-ul lui Iliescu? Trei trandafiri! Ce logo are psd-ul? Trei trandafiri! Ce a facut Dragnea cand a felicitat-o pe Firea? La Tv? I-a oferit trei trandafiri! Iliescu jubileaza, batranii spun ca Firea este buna, tinerii cu cap se enerveaza, iar psd-ul fura in continuare.

Si tu… Tu iti lasi parintii si bunicii sa voteze cu psd… Sau un scenariu mai trist, cu totii votati psd…

Acestia puteam fi noi

poza cu frankfurt este de pe: aeacs.org

 


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.