Am visat o chestie intr-una din noptile trecute si pentru ca nu-mi da pace, vreau sa fac ceva (detalii in cateva luni) intr-o locatie anume. Deci caut o rascruce de drumuri, preferabil este sa fie asfaltata, dar la fel de preferabil, este sa nu fie prea circulata :)

Nu conteaza cat este de mare intersectia, nu trebuie sa fie dn-uri, dar sa fie in afara orasului :) Mi-as dori sa ma ajuti sa gasesc ceva asemanator cu pozele urmatoare :) Si dau o bere (minim) pentru asta!

Rascruce de drumuri

Sau

crossroads-above1

Te rog :)


Comments

  • Marian

    intersectie in jud Ialomita intre DJ201 si DJ201B… cred ca e mai faina decat cele din poze.

    enjoy, drive safe

  • Alex

    Am vazut o rascruce asa cum iti doresti in Australia prezentat de Henry Cole intr-un episod din “World’s Greatest Motorcycle Rides”…intre Perth si Darwin, unde printre altele e si cel mai lung drum drept din lume…nu ca m-ar atrage foarte mult acesta portiune…dar daca te hotaresti s-o cauti in acea parte a lumii…poate ne alaturam sa nu fie prea monotona…cautarea…. O rascruce de drumuri nici prea lata dar nici ingusta, nici prea buna nici prea rea, nici prea aglomerata dar nici parasita, nici prea uda dar nici prea prafuita….

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.