In 2011, piata de haine din Romania valora aproape 2 miliarde de euro (adica este mare, cererea si oferta ar trebui sa fie pentru toate gusturile). Dar cam tot pe atunci gaseai si ultima pereche normala de blugi din toata tara aceasta… Presupun ca tot prin 2011 au inceput sa apara si tot felul de “pantaloni” care ascund rahatul (in caz de nevoie) stiti, aia cu “cracii” la genunchi. In fine, irelevant cand au inceput, ideea este ca nu gasesti sa cumperi blugi normali nici astazi. Toti sunt rupti (si nu asa fain, cum purtau rockerii si motociclistii pe vremuri), sau sunt ingusti la glezna, sau mai rau… Stramti de sus pana jos… Ceva este enorm de gresit aici.

Cautand mai departe sa te imbraci normal, as spune ca smart-casual este o alternativa buna, dar si aici trebuie sa te documentezi un pic, nu merge sa asortezi chiar orice pereche de pantaloni cu orice pereche de “adidasi” si orice camasa. Ca sa nu mai spunem ca arunci un sacou de-al bunicului tau pe tine si ai impresia ca esti cel mai șic imbracat… (Am facut asta pe la 16-17 ani, am vrut sa par cel mai fain… Ghici ce?)

No bun, deci toata treaba aceasta cu hainele normale m-a adus astazi sa concluzionez niste treburi. Vreau un tricou normal pe care sa nu dau 100 de lei, ma duc la Decathlon! Vreau o camasa si faina si buna si care sa reziste? Ma duc la Cozacone… Dar cam la magazinele acestea doua se rezuma toata cunostinta mea ce tine de cumparaturi de haine, iar zilele acestea am o dilema si mai mare!

De maine intr-o luna ma casatoresc, (fain de mine ;) ) Dar nu gasesc un costum de mire de oameni normali… Ca sa ma fac mai inteles, eu vrau ceva in genul acesta, simplu si elegant…

Costum de mire normal

Ai putea sa crezi ca asa ceva vei gasi usor, nu? Da… Doar in gandul meu si al tau, daca esti de acord cu mine, acest lucru se intampla. Am colindat aproape toate magazinele din Arad si Timisoara… Nu am gasit nimic in stilul pozei de mai sus… Sa ma duc pana in Bucuresti ca sa caut asa ceva, imi este cam peste mana. Online? Nici vorba sa gasesti asa ceva, sau chiar un alt costum mai normal, sau nu stiu eu unde sa caut?

Vrei o bere? Un shot de Jager? O sticla de palinca buna? Da-mi te rog recomandari de costume normale. Magazine online, offline, magazine in care ai fost, sau clasicul: Am un prieten care a fost acolo, voi lua in considerare si acesta recomandare.

Pfoai… Deci am ajuns sa fac o scriere despre nunta… Nu-mi vine sa cred, dar dupa multe cautari am ramas fara optiuni, iar asta era ultima (urla “disperarea” in mine).

Totusi insa, un P.S – Daca stiti si magazin de blugi normali, accept cu mare drag coordonatele spre el :)


Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.