Mi-am zis ca este cazul sa ies din bula mea de lume faina si sa confrunt realitatea. Ca orice om care a facut mate-info, te intereseaza cifre, nu vorbe. Drept urmare, m-am uitat la cifre, mi-am tras linii (adica mi-am facut cruce) desi eu nu fac din astea (din fericire, in religia “mea” nu trebuie sa-ti faci linii) dar vorbim despre Mnezo cu alte ocazii. Acuma am de injurat si de pomenit toti sfintii din calendarul fiecarei religii.

iti-bati-joc-de-mine

Dupa numararea a 95,58% dintre voturi, la prezenta de 40% la vot (desi este un pic sub 40%) avem asa:

PSD – Camera Deputaţilor 45,o9%, Senat 45,25% – Adica telespectatorii antena3. – Băi! Sunt multi! Acesta este procentul de oameni cu memorie scurta, sau, mai degraba, cifra reala a oamenilor care sufera de amnezie si pun botul la stiri mincinoase. Stai ca ma repet, am zis deja ca este publicul antena3. (Pai noi am iesit degeaba in strada anul trecut?!) Nr. aproximativ de oameni, 3.245.409 (zic sa deschidem spitale)

PNL – Camera Deputaţilor 19,96%, Senat 20,32% – Procentul oamenilor care nu voiau sa iasa psd-ul la guvernare, adica undeva la 1.442.404de oameni.

USR – Camera Deputaţilor 9,26%, Senat 9,31% – Acea mica parte a populatiei care va plati pensiile promise de psd. – 721.202 Numarul de tineri cu forta de munca, care trebuie sa plateasca pensiile celor care au votat psd. Vedeti si voi diferenta de numere.

UDMR – Camera Deputaţilor 6,15%, Senat 6,22% – Procentul ungurilor din romania. Adica undeva la 649.081. Multi sunt, sa fie sanatosi si voinici! – Ca sa ne intelegem, chiar nu am o treaba inpotriva ungurilor. (ar fi culmea, fiind si eu minoritar, slovac)

ALDE – Camera Deputaţilor 5,62%, Senat 6,22% – Procentul de oameni care au amanti/amante – altfel nu-mi explic cum poti vota cu Tariceanu, fie el unul dintre cei mai vechi politicieni de dreapta – Adica 432.721,32 de persoane din cei care au fost la vot, sunt “in an open relationship” Zic sa va spionati partenerul… #numazic

PMP – Camera Deputaţilor 5,22%, Senat 5,51% – Procentul de oameni obsedati de blonde. – Adica multi! Si anume, undeva la 396.661,21 de persoane din cei 7.212.022, care au fost la vot.

Dar piesa de rezistenta, evident, vine la final. La o prezenta la vot de sub 40%, asta inseamna ca 60% dintre oamenii cu drept de vot se pișă pe el de vot. Mai concret, lor chiar nu le pasă despre ceea ce se intampla in tara aceasta, dar sunt oamenii care vor injura cel mai mult in urmatorii 4 ani.

Draga 60%, (cei care nu ati votat) tocmai a decis 40% pentru voi (adica cei care au votat) Si iata cum un 40% bate 60%, desi, matematic, este imposibil asa ceva.

Reactia mea dupa alegerile de ieri? Injur! Dar nu plec. Ca sa ne intelegem, daca toti oamenii capabili (evident ca ma includ si eu, hop si eu, #fandemic) pleaca, pai cine se mai lupta cu mentalitatile si memoriile scurte?

P.S – Nea Cioloș, mare multam pentru primul an de guvernare normal, dar nu-mi cer scuze in numele acelor tineri care nu au mers la vot. Astept sa-si ceara scuze ei, iar pentru dumneata, din nou, doar stima. Nu pleca!


Comments

  • stefan

    Zic doar atat: nici eu nu am nimic cu ungurii. Oamenii sunt consecventi, isi vad interesul. Dar daca ar iesi toata lumea la vot (100%), UDMR-ul nu ar mai aduna 5% cat sa ii permita intrarea in parlament si am scapa de toate discutiile si pretentiile lor pentru autonomie. Asta e un aspect pe care nu l-a remarcat nimeni.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.