In ultima vreme, tot mai multe drumuri pe care le fac, le fac cu masina in loc sa le fac cu motocicleta (sa-mi fie rusine) si constat ca nu exista un post de radio pentru oamenii normali (ma consider normal)

Deci ma urc in masina, radio-ul este pe DigiFm, un post foarte fain, stiri din 30 in 30 de minute, chit ca se mai repeta, dar esti la curent cu stirile tot timpul, deci fainosag! Dupa stiri insa, incepe un 3sud-vest, unii fosti rockeri cu nume de curent electric, Voltaj… Ce cauta aceste “formatii” pe un radio relativ bun, nu am sa inteleg, neam! Bun, ai alternativa, fiind in masina, muti pe EuropaFm, un radio cu o muzica mult superioara  vs. cea de pe GigiFm (care tin sa cred ca au o pitipoanca la playlist-ul lor), dar asa se intampla in majoritatea cazurilor, ca atunci cand mut pe Europa, incepe sa-mi cante Delia cu Macanache (sau cum se scrie) si melodia aia agramata… Care, din punctul meu de vedere, este cea mai proasta melodie de la noi. Cuvinte ratate, o atitudine superioara in cantare… Ma rog, exacrabila melodia… Iar daca nu dai de asta, dai de zambilici care isi cearta gagica ca a venit tarziu acasa…

Deci ce ramane de facut? Nu cauti RockFm, pentru ca dupa Sibiu nu se mai receptioneaza… (Faceti ceva in legatura cu asta! Bine ca Trinitas se prinde peste tot in tara…) Despre alte posturi de radio de la noi, nu mai are rost nici macar sa-mi irosesc butoanele de pe tastatura… Dar atunci, noi astia care mai vrem o muzica normala, ce alternativa ne ramane? Opresti radio-ul si astepti cateva minute ca sa treaca zgomotul din boxe, sau apesi butonul de CD? Oare daca punem mana de mana cate 10 lei, ne facem noi un post de radio pe care sa fie muzica si nu zgomot?


Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.