Nu ma refer la racheta de tenis, sau la racheta spatiala la propriu, ma refer la un laptop.

Ideea este simpla, am un Asus de aproximativ 5 ani. Cand l-am luat, era racheta. Adica i7 pe 1.8Gh, 8Gb ram. In timp, acesti ani se simt pe el… A venit vremea sa-mi iau ceva nou, la “standardele” din 2017 :) Iar aici este dilema mea.

As vrea sa renunt la windows si sa trec la OS, pentru ca vreau mai multa stabilitate, totusi, pretul unui Macbook Pro din 2015, cel pe care il vreau eu, nu-i neaparat un pret prea prietenos cu mine.

In aclesi timp, datorita ofertelor de pe piata “windows” unde ai N variante de putere de procesare din gama de laptop-uri de la Dell, Asus, Lenovo etc. Ma tenteaza sa nu schimb “macazul”. Adica ai mai multa putere de procesare pe bani mai putini in windows vs. mac. Deci intrebarea mea este simpla: Sa fac efortul de a merge pe Macbook Pro varianta din 2015 (pentru ca aia are si iesire hdmi si usb si altele) Sau sa merg pe un Dell XPS (care intr-o varianta de top este aproape la fel de scum ca si Mac-ul pe care il vreau.) Sau aveti alte recomandari de laptop-uri?

La ce folosesc eu laptop-ul? Lightroom, Photoshop, email-uri si gaming. Procesare video nu fac (inca) dar mi-as dori sa o pot face fara probleme, daca se pune problema. Deci, ce sa fac? Help! :)

 


Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.