Am ajuns să știu sentimentul ecranului spart și la laptop… Aparent, experiența ecranului spart la telefon nu mi-a fost de ajuns. Așa am ajuns aici, unde vă rog să mă îndrumați spre un service de laptop-uri unde aș putea sa-mi rezolv problema.
Am un Xiaomi Mi Notebook Pro (da, am acel laptop care la prima vedere zici că-i un Macbook pro, doar că este mult mai performant.) Am fost deja la un service care iși face reclama cu textul: La noi poți să schimbi orice display… Dar că nu-i așa…

Help?

Cand a venit

Dovada că era întreg :)

Dupa întămplarea nașpa…


Comments

 • Incearca sa scoti imaginea pe un monitor extern/tv, cred ca are o iesire vga/hdmi, ceva… Si eu am spart un ecran de laptop dintr-o cazatura (de fapt fata mea), dar avea si alte defecte ascunse, ca nu mai scotea imaginea corect, pe monitor extern. Asta ca sa vezi daca merita investitia, daca e doar ecranul de vina. Eu am hotarat ca nu merita la al meu, avea deja mai bine de 8 ani si am trecut pe altul.
  La tine e de cautat direct la chinezi, dupa model cauta un manual de reparatii sa vezi exact ce display iti trebuie, insa e o loterie sa iti ajunga intreg, de la ei pana aici.
  Incearca si la laptopgarage sau site-uri asemanatoare, daca il pot aduce la comanda, sau macar sa iti zica modelul exact de display. Bafta !

  • Ivo

   Din decembrie il folosesc pe motnitorul extern. De nu ar trebui sa fiu si mobil cu el, nici nu m-as stresa asa tare de faptul ca este spart, dar urmeaza sa am intalniri si na… Nu pot sa merg cu ecranul spart pentru ca nu pot prezenta o oferta pe el spart. Nu vezi nimic. Mai bine desenezi pe hartie. :)
   Manualul pentru al meu inca nu este tiparit… Sau este, dar in chineza. Totusi, ma gandesc ca pot gasi un alt display si in alta parte, care sa aibe aceasi pini si aceleasi caracteristici ca si ista spart al meu.

 • La Dell, de exemplu, numai anumite modele se potrivesc si functioneaza corect, desi si altele sunt compatibile ca si pini, cum vrei tu, luminozitatea este pe minim si nu o poti modifica. Daca si la astia e la fel…

  • Ivo

   Aparent si la astia este la fel. Problema pe care o vad eu, este in faptul ca laptopul a fost lansat in septembrie si, drept urmare, piesele de schimb inca nu exista pe piata…

 • Mai cumperi unul, si asa s-au mai ieftinit acum. :))

  Glumesc. In alta ordine de idei nu cred ca ai ce sa ii faci, nu gasesti nici la chinezi ecran de schimb. Poate doar sa mai astepti, poate apare pe viitor. :)

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.