Suntem atat de dezvoltati si o ducem atat de bine, incat acum, musai, dar musai neaparat sa “vorbim” despre ceea ce inseamna, sau ce/cine intemeiaza o familie.

Poate nu stiti, dar noi, romanii, am descoperit si leacul de cancer si cel impotriva bolilor lumii. Realizati ca avem toate solutiile impotriva incalzirii globale si le avem si implementate? Realizati ca in acest moment se pun ultimele suruburi la naveta spatiala intergalactica (inventata si construita de noi) care se va deplasa cu viteza luminii spre Alfa Centaury? E la Caracal. Ma rog, poate la Videle? Rosiori? Lehliu? Nici nu mai stiu. Am sa intreb niste scriitori de SF de la noi. Revin. Oricum, acum ca le avem pe astea, pai musai sa definim si ceea ce inseamna o familie, ca poate mai sunt oameni care nu stiu…

Guvernul a pus si covorul cu rapirea din serai pe asfalt si isi face treaba(neam, nu mai trece un virus de el), gazul este furnizat acuma si de Jdragnarmerie, doar pe Vasilesco o mai asteptam sa ne spuna cum se sta la masa, dar in rest, noi chiar avem de toate. Lumea sta cu orele la vama la noi! (la iesire…)

Am mers si prin sate ca sa vad situatia reala  din alt unghi. M-am oprit la o carciuma, ca doar acolo-i sfatul popular. Acolo am gasit un barbat necajit. L-am intrebat ce il doare? Avea un deget stramb, dar nu asta era faza. Si el spuse:

– Pai stai un pic! Sotia mea este atat de faina incat eu cred ca nu-i de pe planeta aceasta, iar eu imi cant destul de des melodia aia, stii tu… I’m in love with an Alien. No, si acuma, eu, ce ma fac? Sa le zic la toti ca sunt intr-o galaxie gresita? Pana si Kelly astia se numeau family si nu erau, doar ca lor nu a venit nimeni sa le zica ca nu au voie sa se numeasca asa!

Dupa spusele omului am plecat din sat cu un gand:

“Acest referendum este de-o imbecilitate imensa si totusi de una mai mare ca Veiorica si domnul Dantura. Guvernul nostru s-a gandit ca cea mai buna metoda de a ne distrage atentia de la problemele reale, este sa organizeze un referendum pe 7 Octombrie 2018, in care cetatenii sa decida ceea ce inseamna o familie… Si recent s-au gandit ca e nevoie si de doua zile de vot…”

Este nevoie de 5.6M de voturi. Pt. prima data de la obtinerea dreptului de vot, eu nu am sa merg.


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.