Incepand cu ziua de maine 1.08.2013 ma gasiti in Cluj la un eveniment foarte fain identificat fiind ca #clujcitybreak. Evenimentul este organizat de 3 oameni faini pe care-i cunosc personal Crivat, Alina & Razvan si Primaria Cluj-Napoca (pe care doar am vazut-o)

Printre dialogurile pe care le vom avea se numara si discutii despre brandingul orasului Cluj-Napoca in contextul Cluj 2015 (Capitala Europeana de Tineret) ceea ce pentru mine va fi prima data cand voi asista la o astfel de discutie. Deja mi-am pregatit carnetelul pentru notite, poate in viitorul apropiat/indepartat imi va folosi in planurile personale.

Printre cei care ne vor vorbi se numara: Bogdan Branzas, Dragos Alexa si Calin Crainic. Nu-i cunosc personal insa abia astept sa aud ce au de spus. Bonusul, pe langa faptul ca am sa ma revad cu o gramada de lume cu care nu ne-am mai vazut de ceva vreme, este evenimentul Colours of Cluj un festival de manifestatii culutrale stradale. Nu sunt eu mare fan al festivalurilor in general, dar cand vine vorba de festivitati culturale la care pot sa ajung, nu ma dau in spate.

Foarte pe scurt despre ce se va intampla am spus, urmeaza sa ajung cu ceva la Cluj si povestea va continua !

Afisul este facut de Oana fain nu ? :)

afis clujcitybreak

 #clujcitybreak este un eveniment Prin Transilvania și TVdece, realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca, Cluj2015 și Colours of Cluj. Parteneri: Ursus, Cosmote, Aegon România, Danone, Casa TIFF


Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.