Nu stiu cum este sa fii organizator de evenimente faine, dar sunt de acord cu Zicu cand spune ca cea mai grea parte la un eveniment este momentul de ramas bun. Nu cred ca-i place cuiva sa plece de undeva unde a fost foarte fain. Eu recunosc ca, dupa atat drum in ultima vreme, m-am bucurat sa ma revad cu becul meu pe senzor din baie care ti se stinge cam la 30 de secunde de cand ai intrat si trebuie sa fluturi cu mana ca sa se reaprinda din nou. Repet, becul mi-a lipsit pentru ca eram mult pe drumuri in ultima vreme, nu pentru ca mi-ar face placere sa plec de la Cluj sau de la alte evenimente.

Drumul dus mi-a fost acompaniat de catre Lucian si Ligia (cu Ligia nu m-am vazut de la Redescopera Romania)

Cele 3 zile petrecute la Cluj mi-au trecut asa repede cum iti vor trece tie secundele uitandu-te la cateva poze de mai jos. Pe bune, foarte repede a trecut timpul ! Si apropo, am vazut si cladirea unde a stat stra, stra, stra strabunica printului Charles si a reginei Elisabeta a II. (da e in cluj, in centru) Asta a fost dimineata zilei de Sambata, cand am savurat si un mic dejun alaturi de primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc. La stat, sunt mai inalt ca el, desi nu pare, la sfat sigur as putea invata ceva de la el. Apropo, domnule Boc, acesta este articolul cu asfaltarea la care ma referam.

Continuarea zilei, petrecuta la Aegon, m-a facut sa ma gandesc un pic si la asigurarile de viata, pana la urma jumatate din an sunt pe 2 roti si nu dezvolt mai mult :)

Din culise: Despre cum se poate instala un cos de gunoi doar prin intermediul unui tweet, poti afla la Eftimie. Parerea unui om cu tatuaj o citesti la Arhi, Ovi vine cu 60 de grade la umbra si intalnirea cu legenda, iar la seniorul Andrei vezi declaratiile noastre. #Clujcitybreak descris in detaliu mai mare unde este cuprins si subiectul Cluj Capitala Culturala Europeana 2021 respectiv Capitală Europeană a Tineretului 2015 gasesti la Cismaru, Corina si Oltea. Cele mai mule poze le gasesti la Zoso  si Ligia iti spune despre despre conceptul-pilot de buget participativ pentru cartierul Manastur (foarte fain, apropo) iar marturisirea lui Lucian dupa doar o zi de stat cu noi (a fost nevoit sa plece) o citesti aici.

Si acum poze ! (ma uit la ele si vreau din nou la Cluj ! – Asa ceva… )

 

#clujcitybreak este un eveniment Prin Transilvania și TVdece, realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca, Cluj2015 și Colours of Cluj. Parteneri: Ursus, Cosmote, Aegon România, Danone, Casa TIFF


Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.