In octombrie 2012 urmaream zile intregi postul tv Discovery World (pe atunci inca il aveam in grila de programe) iar intr-o zi, apare un self-promo despre o noua editie a emisiunii Exploring the Limits. Este o emisiune, despre oamenii mai “normali” care nu au o viata de birou. Este despre ceea ce poate un om sa faca, daca antrenamentul este cel potrivit sau pur si simplu, despre a fi diferit fata de majoritatea lumii, fata de toti oamenii care stau in coloana ca sa-si primeasca orice. O emisiune superba care evidentiaza unicii, din masele comune.
Self-promo-ul, era atat de bine facut, incat nu am stins televizorul cateva zile (de obicei nu ma uit la tv) doar ca sa il aud de cat mai multe ori posibil, iar ideea de baza era cuvantul “the line” – lina. Era despre linia peste care trebuie sa treci, ca sa obtii ceva sau sa ajungi undeva. Si poate ca, in unele cazuri, trebuia sa te indepartezi de linie atat de departe, incat ea sa para un punct pentru tine.

Din octombrie si pana astazi, caut zilnic acest promo si nu il gasesc nici macar pe pagina lor oficiala. Am cautat pe youtube, am cautat pe toate motoarele de cautare pe care le stiu… nu gasesc absolut nici unde acest video  pe care il consider fascinant de motivational. Ceea ce ma duce cu greu la concluzia ca totusi, nu absolut totul se gaseste pe internet. Exista un singur video pe care il gasesti referitor la emisiune, insa este promo-ul din sezonul trecut iar pe fundal este melodia Are we humans de la The Killers si nu, nu este ceea ce caut eu… Rugamintea pe care o am, in cazul in care dai peste acest video, te rog sa-mi postezi linkul catre el –  am sa-ti dau o bere pentru acest lucru :)

———————————————————————————————————————————————————————————

Update:

Totusi, m-am inselat :) la 15:19 dupa doar 20 de minute dupa ce am scris acest articol, primesc un link pe facebook de la nea Vlad cu mesajul: Dude – linkul si intrebarea, asta e ? – Trebuie sa recunosc ca am sarit din scaun de fericire :D si ma bucur ca trebuie sa-i dau o bere pentru asta Vorba aia: puterea social media :)

Pe urma de la nenea Rotten am primit video-ul prin email ca si atasament – pentru ca el nu bea bere, trebuie sa-i ofer o tequila ;)

Iar ca treaba sa fie treaba ! Vine inca un link pe facebook de la Alex – care ma duce la acelasi video – am spus, jos palaria si raman sa-i ofer o bere si lui cu proxima ocazie cand ne vedem.

Iar eu ? in momentul de fata, sunt cel mai fericit om de pe planeta, doar pentru faptul ca “am gasit” acest promo si pentru faptul ca m-am inselat in privinta internetului. Dar culmea este ca in cautarile mele, nici macar la a 38-a pagina nu gaseam nimic relevant, pe cand Vlad spune, citez: “pe prima pagina, rezultatul nr 8, nu stiu ce pana mea ai cautat :))))” incheiat citatul. Sincer, din octombrie nu gaseam nimic…

Sursa si linkul catre video pe facebook si aici pe canalul cupluta.ro de pe vimeo – enjoy, este absolut genial clipul – Sper sa te inspire

Exploring the Limits – Discovery World from Cupluta.ro on Vimeo.


Comments

No one has said anything yet.

Comments are closed.

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.