V-ati intrebat vreo data cum este sa fii un supererou? Atat eu, cat si ceilalti participanti cu care ne-am reunint, ne-am pus aceeasi intrebare. Va dau un raspuns din primele propozitii: Viata de supererou este grea, dar este al naibii de frumoasa!

Mi-am cautat un costum de Iron Man, pentru ca este singurul erou pe care il stiu eu sa poarte barba… Am cautat si am gasit o gramada, dar nici unul in Romania, iar aici este probabil cel mai fain costum facut in casa! linkul de mai jos.

Tot ceea ce gaseam la o calitate pe care mi-as fi dorit-o eu era peste 200 de dolari, asa ca am ales varianta mai eficienta si mi-am facut un beam! De fapt, Piticu mi-a cumparat tricoul si Cipri m-a ajutat cu beam-ul! De pe o sticla de Absolut am dezlipit un licurici si gata Iron Man-ul din mine! Uite aici poza :D

Iron Man

IMG_1063[1]

Am ajuns la cabana vineri pe la inserat si am plecat duminica pe la pranz. Vorba lui Papen, eu doar clarific ca toti supereroi sunt prieteni sau se cunosc prin altcineva! De exemplu, uite o poza cu mine si cu Hell Boy desi in public sau filme nu aparem impreuna.

1476576_10152156703411204_245528203_n

Vampiri printre noi nu am avut, asa ca ne-am permis sa facem una din specialitatile mele de bucatarie si anume supa de usturoi pentru supereroi! Nu va dau retata ;) Multumesc lui Ovidiu, Anca, Olga, Yoncy, Andra si cine m-a ajutat la curatat usturoi & other stuff ;)

Poza facuta de catre Ceriza!

Daca vreti sa vedeti costumele tuturor, le gasiti pe pagina lui Adi, aici – suntem foarte multi si mandri de ele :D

Voiati sa stiti ce beau supereroii ca sa se mentina in forma? Uite aici preparatele noastre – Retetele sunt tinute in secret de catre Vio, superbarmanul care stie exact ceea ce ai nevoie pentru a te mentine in forma! – Aici sunt doar cateva delicatese! Eu eram cu Heineken :D

bauturi

Dragilor, daca v-a placut ceea ce ati vazut si citit, poate ne vedem la urmatorul eveniment in decembrie 2014 a carui tema va fi din nou foarte interesanta! Vorba aia, #maifacemunul !


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.