Oficialitatile orasului, precum si autoritatile locale de turism au confirmat, neoficial, zvonul conform caruia un turist ar fi fost vazut in orasul de la granita. Turistul s-ar fi aflat in zona bulevardului Paris, nu departe de intersectia cu 4 semafoare, undeva pe la 3 dimineata, duminica trecuta.

Un localnic a marturisit ca l-ar fi zarit pe turist cum se minuna la butoanele de pe stalpurile de la trecerea de pietoni a intersectiei Paris cu strada Romei. Cetateanul, in varsta de 55 de ani, a spus, citez: “Domnule, am iesit pe la 3 dimineata sa ud florile nevestei. Are niste flori care pot fi udate doar dupa ora 3, este o specie rara cumparata de la consignatia vamii din oras. Cum udam eu florile si admiram iluminatulul de pe bulevard, observ un cetatean intr-un trening Adibas, cum privea spre butoane, de zici ca era un turmentat care se uita la yala de la usa. Instant mi-am dat seama ca este un turist, localnicii stiu ce rol joaca “apasatoarea” de pe stalp”, am incheiat citatul.

semafor nadlac turist

Un reprezentant al primariei, care nu a mai muncit de 2 decenii pentru ca nu a avut de ce,¬† s-a aratat usor deranjat de gestul turistului, mentionand faptul ca in orasul de la granita nu exista furturi de cand s-a investit masiv in infrastructura si in locuri de munca de aproximativ 20 de ani. ¬†Acesta a mai spus “Domnule, noi aici in oras traim din export. De aici se exporta totul, minti luminate si oameni capabili, forta de munca etc. La noi este fain si soare, iar turistii au nevoie de vize pentru acest oras, iar ele nu se dau mai deloc. Nu dorim ca cineva din exterior sa savureze deliciul vietii de aici. Ne este bine si vrem sa ramana asa. Din acest motiv am dubii cu privire la turistul de la 3 dimineata si intentiile lui.”

Pentru ca exista speculatii cum ca doamna Ana de la colt l-ar tine ascuns pe turist sub fusta dansei, seful politiei, Valibuk, a declarat ca va merge in vizita la doamna cu fusta. Valibuk a spus “Speram ca turistul nu se mai afla in oras. Daca il gasim si de fapt este un investitor ii vom da interdictie zonala”.

Am cutreierat orasul in speranta ca il voi gasi pe turist pentru a afla intentiile lui, dar pana acuma eforturile mele au fost in zadar. Daca il zariti pe undeva, sunteti rugati sa-mi lasati un comentariu in spatiul de mai jos. Cred ca tot orasul Nadlac doreste sa afle cine este acest turist misterios de la 3 dimineata.


Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.