Orasul Nadlac risca sa intre in istorie. Conform unei surse, Nadlacul a decis sa voteze cu Ponta.

Nadlac-ponta2

Eu zic ca este cea mai buna si sigura cale ca numele orasului sa intre in nemurire. Se vor face inclusiv studii de caz pe aceasta decizie. Va exista un manual in scoli de profil politic, economic, agricultural s.a.m.d si se va intitula “A fost odata un oras pe nume Nadlac” Manualul va cuprinde toate mandatele primarilor de la 90 incoace si va avea¬†9120 de pagini (cate zile sunt din anul 1990 si pana la finalul acestui an) Una pentru fiecare zi de lucru. In acest volum impresionant vor fi mentionate toate lucrurile pe care le-au facut toti primarii si consilierii indiferent de partid, pentru orasul Nadlac. Manualul nu va cuprinde insa listele cu cetatenii care s-au vandut pentru o plasa si 100 de lei pentru a vota un anumit candidat.

Revoltati de aceasta posibilitate sunt doar cei de la editura, care refuza sa faca manualele cu 9120 de pagini goale! Contactat telefonic, criticul literar si totodata analistul politic Topol Stefan a spus “Pai nu mai bine facem doar un tablou pe care sa il agatam in fiecare scoala de profil, in loc sa facem o carte cu pagini goale?” “Faptul ca s-au asfaltat strazi, ca s-a pus iluminat sau canalizari, a pai astea sunt doar logice si normale, nu sunt performante de notat in carti educative” a continuat Stefan.

Un cetatatean al orasului, suprins in timpul lui liber, Pod Dumitriu a declarat: “Domnu meu, a pai eu vreau sa ne intoarcem la cum era pe vremuri, iar ficiorul acesta, Ponta, sigur ne duce la sapa de lemn, iar eu am deja o sapa tare faina, deci am un avantaj”

O alta informatie inca neoficiala din interiorul responabililor de promovare ale celui mentionat mai sus, spune ca un alt plan ar fi transformarea orasului in muzeu. Un domn de acolo s-a scapat intr-o dimineata cand statea la bere: “Va dati seama cum ar fi sa avem cel mai mare muzeu din lume? Vom arata turistilor cum s-a trait aici pe vremuri, dar nu vom spune de ce nu mai e nimeni acolo” “Daca vor insista, vom raspunde cu traditionalul: ASTA E”

In incheiere, o nota personala: Abilitatea de a vorbi nu te face inteligent, spunea cineva la un moment dat, iar Ponta nu are nici una, nici alta.


Comments

  • serios?cu hotul ala? nici de ma scuteste de platit curentul pe 5 ani de zile nu il votez
    pana si daca maine m’as muta din Romania, si chiar as avea de gand sa nu ma intorc inapoi, tot nu l’as vota pe hotul ala, si sa nu intelegem gresit, toti sunt hoti, dar sunt impartiti pe cateorgii ca in gradinita.
    sincer, nici nu stiu ce naiba cauta maimutoiu ala in parlament, asta in afara faptului ca este numai bun pt a fi o marioneta

  • cu marioneta asta voteaza poporul nadlacan…trist…
    https://www.youtube.com/watch?v=tW9711nOz5o

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.