Sa incepem cu “geneza”: Pe la 14 ani, am spus una dintre cele mei mari minciuni din viata mea si anume “mama, eu nu voi bea palinca in viata mea!”. Ea stia ca mint, eu nu :) Au trecut anii si pe la 16-17 ani imi spune mama: Fiule, da du-te la Pub, nu mai sta atata in casa… No, m-am conformat si am inceput sa ies. Am continuat sa colind orasele si tarile in anii care au venit, realizand ca imi plac foarte mult Pub-urile si ca imi place sa stau in spatele barului, din cand in cand. Atunci m-a lovit ideaa, exact ca in clipul de mai jos.


A venti noiembrie 2014, un noiembrie foarte ciudat pentru mine personal, ups and downs pe toate planurile, iar intr-o “panica” totala am spus si eu in cor, let’s do it! Nu va fi usor, dar let’s do it! Si in spiritul deciziei, am consumat prima sticla de Jack in ceea ce urma sa devina Eleven Social Club. Eleven vine de la luna in care am decis sa incepem acest proiect, asta, pentru ca toata lumea ma intreaba, dar de ce Eleven, sunteti 11? Nu, suntem fix cat trebuie sa fim :)

Sticla de Jack despre care vorbeam

Prima Sticla de Jack la Eleven

Era o fabrica de pantofi in vremurile de mult apuse in locul in care este astazi clubul si sunt sigur ca lui nea Nicu nu i-a trecut nici macar odata prin cap ca aici se pot indeplini visele unor copii pe atunci, fie ei din bucuresti, de la granita, sau din alte zone ale tarii.

Asa arata locul, in primele zile cand ne-am apucat de munca, iar in pozele care urmeaza este povestea lucrarilor, o poveste pe care o puteti vedea in partea dreapta, imediat cum intrati la noi, inainte de garderoba :)

ElevenSocialClub2

ElevenSocialClub4

ElevenSocialClub6

ElevenSocialClub9
Asa a inceput barul

bar2-2

Incepem sa prindem contur

ElevenSocialClub12

Lumina aia faina de sus vine din aceste butoaie

ElevenSocialClub16

Asambland luminile de pe pereti

ElevenSocialClub20

Lumina din tavan

ElevenSocialClub21

Undeva pe la 1 noaptea

ElevenSocialClub25

Intr-o seara de Decembrie

ElevenSocialClub27

 Ok, am ajuns pana aici, dar scaunele si mesele noastre sunt in Alba Iulia, cum naiba le aducem pana in Bucuresti? Am stat si ne-am gandit la tot felul de variante, cu cine si mai ales cu ce sa transportam totul? In acest tablou (inchipuie-ti niste oameni care stau pe ganduri, fumeaza o tigara si nu zic nimic) ma ridic eu “țanțoș” si zic: Hai sa sunam la TNT! Aveam deja o experienta faina cu ei si m-am gandit – oamenii sunt nebuni, sigur vor sa fie implicati intr-un alt proiect “nebun”. Pun mana pe telefon si sun (cu o inima cat un purice) Ceau, uite, stii, asta, vrem sa…. Sa ne ajutati cu o #livrarespeciala (urmeaza detaliile in convorbire) Eu tremuram, am transpirat tot in alea 3-4 minute de convorbire, si raspunsul: Da! Cum sa nu! Normal! Un fel de: da, va intelegem si va ajutam sa va claditi visul! Iar intr-un timp foarte scurt, ni se cere locatia de ridicare si locatia de predare.  Pana la urma, de aia si sloganul lor – The People network. Atat am avut de spus (Precum spunea Tom Hanks in Forest Gump)

ElevenSocialClub29

ElevenSocialClub30

Ganditi-va ca pana si R2D2 a venit sa ne ajute! Uite poza cu el!

ElevenSocialClub32

Maestrul din spatele tututor pozelor de mai sus (sunet de tobeeeee) esteee! Urmatorul arsenal. Un Nikon D3300 in colaborare cu obiectivele: Un Nikon 50mm fix Un Tamron 18-270mm (Personal, imi plac foarte mult aceste all-around-uri) si un Nikon 16-85 care mi-a placut cel mai mult dintre toate. Ca sa rezum, multumesc F64 ca ne-ati dat posibilitatea sa avem aceste poze ale proiectului ESC (Eleven Social Club) Este foarte fain sa te poti uita la ele si sa suspini placut :D

F64ivobobal (1 of 1)

Eleven Social Club sau Eleven sau ESC sau cum doriti voi este un proiect a mai multor minti si a mai multor suflete realizat pentru multe minti si suflete. Bine, ca sa nu devin siropos, acuma, va dati seama ca ne-am si “certat” pana am ajuns la finalul lucrarilor, dar vorba aia, daca nu te “cert” cum afli tu ca imi pasa? :) Eu am chiulit de 2 ori de exemplu (am zis mai sus ca era o perioada mai altfel, dar nu e o scuza) Si na, m-au repus baietii pe drumul cel bun.

Acuma, mult nu a mai ramas de spus, desi deja ati citit cam 700 de cuvinte :D Dar uite tu, ce poze faine a facut Zdeto in urma cu aproximativ o saptamana! Asa arata acuma Eleven.

ElevenSocialClubInterior1

ElevenSocialClubInterior2

ElevenSocialClubInterior3

ElevenSocialClubInterior4

ElevenSocialClubInterior5

ElevenSocialClubInterior6

Inchei aceasta scriere cu zambetul pe buze si va anunt (sunet de tobeeee, din nou) ca Sambata, 7 Martie! Este DESCHIDEREA OFICIALA! Asa-dar, cu mic cu mare (dar peste 18 ani) va asteptam cu un drag imens sa sarbatoriti alaturi de noi pana dimineata (ca la nuntile ardelenesti)! Din surse neoficiale, am aflat ca si #baiatulcutava va fi acolo, dar na, nu zic nimic inca. Atat! Ai citit 800 de cuvinte si iti multumesc ca ne-ai aflat povestea :) Esti fain/a ! Si te asteptam la noi (Str. Tabacarilor nr 7 – Bucuresti). Ceau!

P.S – Nu avem palinca la bar :D


Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.