Bine, nu chiar tot ce vrei tu, dar foarte probabil poti sa castigi un premiu pe placul tau. Precum in viata, la munca sau relatii (ce comparatie am tras) exista provocari pe care fie le accepti, fie te retragi de la ele, doar ca de data aceasta, totul este simplu.

Intri pe platforma Accepta Provocarea, acolo vezi provocarea saptamanii si provocarea lunii, adica cea mai faina din punctul meu de vedere si anume, faci un design la o doza pepsi, iar daca design-ul tau va fi unul din cele 3 castigatoare, timp de o luna vei gasi in magazine doza de pepsi pe care ai gandit-o tu. Aceasta este provocarea lunii si se incheie pe 25 mai. Partea frumoasa este ca seful meu nu-mi citeste blog-ul, (nu intelege limba) asa ca pot sa spun aici ca mi-a luat doar 30 de minute sa-mi fac dozele. 28 de minute m-am gandit ce sa pun pe ele, restul de doua minute mi-au luat click-urile pe litere si aranjamentul lor. Asta mi-a iesit :D

Varianta mea a acestei veri!

Cana-Calatorestecumine

Varianta de pauza de masa

Pepsichallange-Pauzademasa

Asta cu cina iti place, sper :D Si! In ordinea “numerelor de pe tricou” urmeaza alte 6 saptamani de provocari. Ma bate gandul sa la fac pe toate, dar sa detaliem mai intai.

#UpsideDownChallenge – Simplu: Te pozezi cu capul in jos, postezi poza pe Fb cu hashtagul #upsidedownchallange iar  poza ta va putea ajunge pe cel mai mare ecran digital din București. (Si vi aici sa-ti faci un selfie)

#TreasureHuntChallenge – Acesta este pentru aventurieri :) Urmaresti cele patru coduri virtuale pe Internet si poti castiga un voucher pentru electronice.

#PepsiTowerChallenge – o sesiune de skydiving pentru cei care creaza cel mai înalt turn din doze Pepsi. – Nimic mai simplu

#HighJumpChallenge – O cameră Lomo. Poza pe care o faci, trebuie regizata in asa fel, incat sa para ca ai sarit peste o doza de Pepsi. (Fara Photoshop :D )

#DressCoupleChallenge – 2 bilete la un festival din vara, pentru cei care isi fac schimb de haine cu prietena/prietenul, incadrezi poza in asa fel, incat sa intre si doza de Pepsi la selfie-ul tau.

#BreakInFridgeChallenge – Doar daca vrei sa ai un frigider plin cu Pepsi, urmaresti codul promotional care va aparea pe pagina web.

Acuma ca ai obtinut informatiile, tu decizi ce vrei sa faci, daca vrei bilete la Electric Castle (de exemplu) eu zic sa te grabesti :) In rest, tot felul de provocari care mai de care se desfasoara in continuare, timp de 6 saptamani, dupa aia, poate premiul cel mare :) Spor! Uite cate te asteapta!


Comments

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.