Un lucru este cert: fiecare dintre noi are cate un plan pentru acest weekend. Unii se duc la pescuit, altii la gratare, mare, munte, o tura cu motocicleta etc. Seara, cel mai probabil o bere, un vin, o palincă, o măslină… Sau de ce nu, un stat in casa, tolanit pe sezlong, pe canapea, pe ce o fi, butonad telecomanda, sau citind cartea la care te uiti de ceva vreme. Asa-i? Pe cealalta parte, poti merge in piata orasului in care stai, purtand o pancarta.

Ce m-a impresionat, ca si “miscare” a fost un newsletter de la Discovery. Deci oamenii acestia aleg ca astazi, de ora pamantului, sa nu transmita nimic timp de o ora! Mi se pare un lucru fenomenal si, mi-as dori sa vad si alte televiziuni procedand la fel.

Uite mesajul (care va fi “difuzat” de la 20:30 la 21:30, astazi, sarbatorind ora pamantului), simplu, clar, la subiect, un mesaj puternic cu vorbe putine.

Mesaj ecran Discovery Channel

Discovery si alte canale de cultura generala, sunt oricum singurul motiv pentru care “mi-am pus cablu” – Drept urmare, am sa urmez exemplul si am sa sting luminile din toata casa, incepand cu 20:30. Mi se pare un gest simplu, frumos. Altfel, sper sa nu-mi sperii oaspetii din seara aceasta, cand o sa apar cu lumanari in living si o sa sting lumina. Sper sa nu se gandeasca ca urmeaza o sesiune de voodoo, sau de rugaciuni si aderare la ceva secta… No, om vedea.

Dar tu ce faci azi?


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.