Dupa cum stiti, de ceva vreme imi caut o “racheta” :)  In toate cautarile mele din ultimele saptamani, am observat ca acest Razer Blade este in top 5 laptop-uri pe 2017 in aproape orice top facut.

Sa presupunem ca nu vrei sa il comanzi de pe Amazon, vrei sa il cumperi de la un distibuitor din Romania… Eh, stai ca inca nu a evoluat piata noastra pana acolo… Aparent. Altfel nu-mi explic de ce la noi nu se gasesc o gramada de lapto-uri care sunt disponibile inclusiv in India. (Nu consider India mai inferioara, sau mai superioada, pur si simplu zic ca acolo se gasesc laptopuri din toate categoriile, iar la noi nu).

La noi oferta este saraca. Foarte saraca! In majoritatea magazinelor fizice de la noi, ai de ales intre Lenovo, Lenovo si, iar Lenovo… Dupa aia alegi intre Asus, Asus si, iar Asus. Poate mai gasesti un Acer (care nu e laptop pentru mine) si poate, doar poate, ai noroc sa gasesti si un Dell mai decent, nu neaparat caramizile alea urate de peste 3kg. In magazinele online oferta este un pic mai diversificata, dar tot nu gasesc ceva pentru mine…

Trecand peste asta si peste faptul ca oferta de laptop-uri la noi este minima, am gasit, din greseala, singurul Razer Blade din Romania. Am zis sa va zic de el, poate il vreti. Il gasiti aici -> Pe pagina celor de la Alienstore.


Comments

No one has said anything yet.

Leave a Comment

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.