Deci dupa cum spune si titlul… Este fix asa, doar ca-i altfel…

Deci am un prieten care isi vinde masina, motivul nu este faptul ca are nevoie de bani de bere, motivul este ca si-a luat o masina mai noua, iar viata la bloc e naspa cu doua masini… Stii, nu vrei sa fii acel vecin care ocupa spatiul de parcare inutil (e constiincios omul). No, drept urmare, si-a scos masina la vanzare. Nu-i o masina pentru tine daca tu vrei un bmw, este o masina normala, pentru oameni normali, chit ca are un sistem audio superb in ea. Atentie totusi, masina aceasta nu stie sa cante manele! Deci daca manelele e veata ta, nu o lua, nu-i pentru tine, serios.

Proprietarul spune despre masina sa ca: este evident faptul ca nu bate si nu troncane… (incheiat citatul) – Acuma masina nu are cum sa bata pe nimeni, deci il intelegem pe cuvantul lui de cercetas ca nu bate, dar daca nu troncane… Pai clar ceva ii bai la ea. Zic eu.¬† (Parca astea-s vorbele clasice de prin piata, sau gresesc?) – Drept este faptul ca intr-advear nu troncane nimic, am fost cu masina, pot confirma.

Vorbind mai departe despre starea masinii, l-am intrebat pe proprietar daca crede ca inainte era mai usor sa vinzi o masina, pentru ca nu exista intrebarea cliseu: Are kilometrajul dat in spate? Proprietarul a raspuns, citez: Dom’le… Ce sa zic? Daca inainte o fost mai bine, eu zic sa mergem inainte, iar eu nu sunt un psd-ist ca sa mint… (incheiat citatul) – Unii ar putea considera acest raspuns ca fiind la fel de inteleginent ca Ghandi, dar zic sa nu analizam atat de detaliat. Cert este un singur lucru, daca vrei o masina simpla si faina, suna-l pe om si vorbeste direct cu el, eu am incercat sa spun ca afara sunt 2 grade, iar la temperaturi din astea s-ar putea sa-ti placa sa te urci intr-o masina faina. Telefon: 0747 121 244 – Este un Ford Focus, 1.8 tdci 115hp – Cutie manuala.

Acuma, ce-i drept, masina ar merita sa aibe poze mai faine, dar no, asa-i cand nu ceri sfaturi, sau ajutor de la prieteni. Altfel, sa stiti ca masina are multe lucruri inlocuite cu piese noi. In motor: pompa de injectie(inalte,joase) injectoare, volanta, ambreiaj. Am dat prea multe detalii deja.

Link complet -> Aici.  Masina este in Timisoara.


Comments

No one has said anything yet.

Comments are closed.

© Copyright Ivo Bobal. All Rights Reserved.